Tandemugrás kupon

Ha szeretnél valakit megajándékozni egy különleges, életre szóló élménnyel, akkor lepd meg egy ejtőernyős tandemugrással! A tandemugrás kupon segítségével ezt gyorsan és könnyedén megteheted.

A tandemugrás kupon igénylésének menete

Nincs más dolgod, csak ki kell töltened az itt látható kuponmegrendelőt. Ezek után a megadott e-mail címre kapsz egy linket, ahonnan letöltheted az általad igényelt, személyre szóló tandemugrás kupont. Ezt bármilyen méretben és formában kinyomtathatod, akár laminálhatod is. Így akkor is lesz mit átadnod, ha az ugrás egy későbbi időpontban valósul meg.
Lényeges, hogy a tandemugrás kupont nem kell kifizetni a megrendeléskor. Csak abban az esetben kell rendezni az anyagiakat, ha ténylegesen megtörténik az ugrás, tehát a helyszínen készpénzben. Előzetes átutalásra is van lehetőség, ha az ajándékozók nincsenek jelen az ugráskor. Ebben az esetben, az ugrás árát nem áll módunkban visszafizetni, ha a kedvezményezett mégsem él az ajándékkal.

Bankszámla számunk: 10918001-00000093-49730007  Kovács János EV.

A fizetés minden esetben a felhasználáskor érvényes árainkon történik.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a tandemugrásnak vannak bizonyos feltételei (pl. korhatár, súlyhatár és bizonyos egészségügyi kitételek, lásd: Ejtőernyős ugrás profi oktatóval – A tandemugrás menete), ezeket kérjük, olvasd el figyelmesen még a tandemugrás kupon megrendelése előtt.

 

Szerelmes ajándék is lehet az ajándékutalvány tandemugrásra!

tandemcentrum.hu1-2.19janTandemugrás ajándékba a kedvesnek? Igen! Közeleg a Valentin nap, a szerelmesek ünnepnapja, ilyenkor a párok szívesen lepik meg egymást. A szokásos, romantikus, gyertyafényes vacsora, a kedves ajándékok, az apró figyelmességek mellett szeretnél valami extrémebb meglepetéssel is előrukkolni? Nincs semmi akadálya, mi segítünk abban, hogy egyszerűen és gond nélkül megvalósíthasd ezt a tervedet!

A tandemugrást természetesen nem javasoljuk mindenkinek. Ahogyan például a horror filmeket sem szereti mindenki, úgy az sem valószínű, hogy mindenki oda lenne azért, hogy egy repülőgépből ugorjon ki szédítő magasságból. Viszont léteznek olyan kalandorlelkűek, akik minden gond nélkül el tudják képzelni magukat, ahogyan a kivetik magukat a repülőből, hogy aztán a felhőkkel összekacsintva engedjenek a mélység csábításának.

Ha ilyennek ismered a kedvesedet, vagy úgy gondolod, hogy nem áll távol tőle az ilyesmi, ne habozz sokáig! Vásárold meg időben a tandemugrásra szóló ajándékutalványaink egyikét, és add át pirosba csomagolva annak, akit a legjobban szeretsz a világon! Fogadni mernénk, hogy alaposan meg fog lepődni, de valószínűleg nagyon boldog is lesz ettől a váratlan és – valljuk be – elég eredeti, Valentin napi meglepetéstől!

Ne aggódj, mert épségben visszakapod a kedvesedet, ezt profi és tapasztalt tandemoktatóink garantálják neked! Senkit sem hagyunk egyedül ugrani, mindenki, aki ki szeretné próbálni a tandemugrást, egy-egy oktatóval közösen fog kiugrani a repülőgépből. Velünk mindenki a legnagyobb biztonságban van, ugyanakkor hatalmas élményben is része lesz; nem kizárt, hogy az adrenalin függők népes táborát fogja gyarapítani!

Amennyiben úgy gondolod, hogy ez az az ajándék, amit keresel, és idén szívesen lecserélnéd a plüss macit egy vagányabb és különlegesebb meglepetésre, itt a lehetőség! Ne hagyd ki, és vásárolj tandemugrásra szóló ajándékutalványt!

Ha szeretnél kicsit több részletet megismerni a tandemugrással kapcsolatban, mielőtt döntesz, lépj velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

A családban vagy baráti körben van bevállalós személy? Ajándékozd meg tandemugrással!

A családban vagy baráti körben van bevállalós személy? Ajándékozd meg tandemugrással! A legtöbb családban, rokoni vagy baráti körben általában mindig van egy olyan személy, aki a többieknél bevállalósabb a társaságból. Hogy ez pontosan mit is jelent? Szinte minden programlehetőség érdekli, rendkívül nyitott a világra, így mindig új élményekkel fűszerezi meg a hétköznapokat. Ezeknek az embereknek az életére inkább az izgalom, mintsem az egyhangúság a jellemző. Az ilyen habitusú személyeknek igazi kihívást jelent megtalálni a tökéletes ajándékot a születésnapjukra, névnapjukra vagy más jeles alkalomra, hiszen mindenképp a személyiségükhöz illő, izgalmas meglepetésről kell gondoskodnia az ajándékozóknak. Ha Neked is van ilyen, a világra nyitott, izgalmakat kereső rokonod vagy barátod és hamarosan megünneplitek őt és még mindig nem találtad meg számára a tökéletes meglepetést, vásárolj tandemugrásainkhoz ajándékutalványt!

Biztos lehetsz abban, hogy egy olyan bevállalós, nyitott ember, mint az ünnepelt hozzátartozód vagy barátod, nem fogja elszalasztani a lehetőséget, hogy részt vegyen a tandemugráson, ha az ajándékutalvány megvásárlása mellett döntesz. Ebben a formában hozzájárulhatsz ahhoz, hogy tovább gazdagodjon egy adrenalin növelő, különleges élménnyel. Ez a lehetőség végtelen boldogságot fok okozni az ünnepelt számára, ami pedig Téged örömmel és elégedettséggel fog eltölteni.

Az ajándékutalványt hozzátartozód akkor válthatja be, amikor a körülmények már megfelelőe

k a tandemugráshoz, ez a rugalmasság pedig tovább fokozza az ajándékod okozta örömöt.

Mielőtt az ajándékutalványt beszereznéd a tandemugráshoz, fontos, hogy ismerd az ünnepelt határait! A nyitottság ellenére elképzelhető, hogy az illető szervezete nem áll készen egy ilyen szintű izgalomra, ezért mindenképp tájékozódj az ugrás feltételeiről és a hozzátartozód vagy barátod egészségi állapotáról!

Ha ezzel kapcsolatban minden rendben van, nincs más hátra, minthogy megvedd ajándékutalványunkat a tandemugráshoz. Ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Ajándékozz felejthetetlen élményt: vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra!

Ajándékozz felejthetetlen élményt: vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra! Nincs olyan év, amikor az emberek számára ne jelente kihívást a karácsonyi ajándékok beszerzése, ugyanis a mindennapi terhek mellett komoly problémát jelent kitalálni, hogy rokonaik, barátaik milyen meglepetésnek örülnének igazán. Évről évre egyre nagyobb szerepet kapnak az élmények is, vagyis az ajándékozók például előszeretettel fizetik be szeretteiket utazásokra, vagy vásárolnak nekik színházjegyet. Ha Te is szeretnél élményt ajándékozni, azonban formabontó lennél, és egy különleges programlehetőséggel lepnéd meg rokonodat, vagy barátodat, vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra!

A tandemugrás egy igazán különleges és izgalmas program, amin a résztvevők olyan élményekkel gazdagodhatnak, amelyeket nem fognak elfelejteni életük végéig. A karácsonyi ajándékutalványnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a megajándékozott felek akkor éljenek a tandemugrás lehetőségével, amikor kellő szabadidő áll a rendelkezésükre, és az időjárási körülmények is kedvezőek. A tandemugrás bárki számára ideális karácsonyi ajándék lehet, de legfőképp azoknak, akik szeretik feszegetni a határaikat, és ehhez mindenképp adrenalinnövelő tevékenységre van szükségük.

Mielőtt formabontó lennél, és a tandemugráshoz karácsonyi ajándékutalványt vásárolnál, mindenképp olvasd el tájékoztatónkat az ugrás feltételeiről. Ahhoz, hogy valóban a szép pillanatok maradjanak meg, igazodni kell a szigorú egészségügyi feltételekhez, különben fokozott balesetveszély áll fenn, ami kizárja az ugrás lehetőségét. Ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy a megajándékozni kívánt fél örülne-e egy ilyen lehetőségnek, próbáld meg valahogy megtudni tőle!

Ha viszont már tudod, hogy rokonod, vagy barátod örülne egy tandemugrásnak, ne késlekedj, vásárold meg mihamarabb az ajándékutalványt a tandemugráshoz karácsonyra! Bármilyen kérdésedre, észrevételedre szívesen válaszolunk, csak vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Igényelj ajándékutalványt most!

+ 3 = 5