A családban vagy baráti körben van bevállalós személy? Ajándékozd meg tandemugrással!

okt 7, 2020 | Blog

A legtöbb családban, rokoni vagy baráti körben általában mindig van egy olyan személy, aki a többieknél bevállalósabb a társaságból. Hogy ez pontosan mit is jelent? Szinte minden programlehetőség érdekli, rendkívül nyitott a világra, így mindig új élményekkel fűszerezi meg a hétköznapokat. Ezeknek az embereknek az életére inkább az izgalom, mintsem az egyhangúság a jellemző. Az ilyen habitusú személyeknek igazi kihívást jelent megtalálni a tökéletes ajándékot a születésnapjukra, névnapjukra vagy más jeles alkalomra, hiszen mindenképp a személyiségükhöz illő, izgalmas meglepetésről kell gondoskodnia az ajándékozóknak. Ha Neked is van ilyen, a világra nyitott, izgalmakat kereső rokonod vagy barátod és hamarosan megünneplitek őt és még mindig nem találtad meg számára a tökéletes meglepetést, vásárolj tandemugrásainkhoz ajándékutalványt!

Biztos lehetsz abban, hogy egy olyan bevállalós, nyitott ember, mint az ünnepelt hozzátartozód vagy barátod, nem fogja elszalasztani a lehetőséget, hogy részt vegyen a tandemugráson, ha az ajándékutalvány megvásárlása mellett döntesz. Ebben a formában hozzájárulhatsz ahhoz, hogy tovább gazdagodjon egy adrenalin növelő, különleges élménnyel. Ez a lehetőség végtelen boldogságot fok okozni az ünnepelt számára, ami pedig Téged örömmel és elégedettséggel fog eltölteni.

Az ajándékutalványt hozzátartozód akkor válthatja be, amikor a körülmények már megfelelőe

k a tandemugráshoz, ez a rugalmasság pedig tovább fokozza az ajándékod okozta örömöt.

Mielőtt az ajándékutalványt beszereznéd a tandemugráshoz, fontos, hogy ismerd az ünnepelt határait! A nyitottság ellenére elképzelhető, hogy az illető szervezete nem áll készen egy ilyen szintű izgalomra, ezért mindenképp tájékozódj az ugrás feltételeiről és a hozzátartozód vagy barátod egészségi állapotáról!

Ha ezzel kapcsolatban minden rendben van, nincs más hátra, minthogy megvedd ajándékutalványunkat a tandemugráshoz. Ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by