A nagy eseményekhez emlékezetes ajándék illik! – Lepd meg az ünnepeltet tandemugrás ajándékkuponnal!

júl 2, 2018 | Blog

Legyen szó ballagásról, vagy esküvőről, ezek az események az ünnepeltek számára hatalmas fordulópontot jelentenek, hiszen utánuk valamelyest változni fog az életük, ezért nem véletlen, hogy a jeles alkalmakat hatalmas ünnepségek szokták kísérni. Ilyenkor a meghívottak, ha ajándékot szeretnének átnyújtani, fontos, hogy alkalmazkodjanak az ünnepség nagyságához, vagyis legalább olyan értékben gondolkodjanak a meglepetések terén, ami felér az események jelentőségéhez. Ha Te is hivatalos vagy esküvőre, vagy ballagásra, a legideálisabb, ha az ünnepelteknek ebben az esetben tandemugrás ajándékkupont nyújtasz át!

tandemugrás ajándékkuponnal olyan élményt adhatsz, ami legalább olyan felejthetetlen, mint maga a ballagás, vagy az esküvő, azonban ahhoz, hogy az ünnepeltek tudjanak élni a vissza nem térő lehetőséggel, és beválthassák a tandemugrás ajándékkupont, tájékozódj az ugrás feltételeiről, ugyanis bizonyos kritériumoknak meg kell felelniük.

Válassz különleges ajándékot az esküvőre, a ballagásra, vagy egy nagyobb ünnepségre, vásárolj tandemugrás ajándékkupont, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by