A tandemugrás ajándékba az idei éved nagy élménye lehet!

okt 7, 2020 | Blog

Rengeteg terved volt az idei nyárra és az idei évre is? Az élet néha hoz magával olyan fordulatokat, amiket nem lehet előre látni. Ez az év bővelkedik ilyen fordulatokban. Ez nem jelenti azt, hogy otthon kellene ülni és sajnálni, amit nem tudsz megvalósítani. Egy kis újratervezés és máris érkeznek az újabb kalandok.

Nem kell ahhoz messzire utazni, hogy felejthetetlen legyen a nyár. Elég hozzá, ha Kecskemétig jössz el és máris belecsöppentél egy izgalmas programba! A tandemugrás ajándékba, amiről beszélünk! Mit szólnál egy olyan nyári vagy idei programhoz, amiben a fellegekbe repítünk és megismertetjük Veled a szabadesés fantasztikus élményét?

A tandemugrást ajándékba adhatod saját magadnak, de még jobb, ha egy vagy több barátoddal, rokonoddal, kedves ismerősöddel közösen vesztek részt ebben a programban. A tandemugrást ajándékba ajánljuk pároknak, társaságoknak, akár családoknak is, akik elég merésznek érzik magukat ahhoz, hogy ne egy megszokott programban vegyenek részt.

Ha úgy érzed, hogy a nyár nem lesz olyan izgalmas, mint amilyennek eltervezted, ha eddig is szemeztél már a szabadesés kipróbálásával, ha szeretnél egy kicsit kimozdulni a komfortzónádból, de úgy igazán, Neked találták ki az ajándék tandemugrást! 

tandemugrást ajándékba adni egy vagy több megvásárolt kuponnal is lehetséges, attól függően, hogy hány embernek szánod a meglepetést. A legjobb az egészben, hogy nincs konkrét időponthoz kötve az ugrás ideje. Amikor Ráértek, akkor várunk Titeket a legalább két héttel korábban egyeztetett időpontban a repülőtéren. A szükséges feladatokat el kell intézni a biztonságotok érdekében, ha ez megvan, akkor indulhat a felszállás és az ugrás!

Válaszd a tandemugrást ajándékba, ha biztonságos, de különleges élményekben szeretnél részt venni idén! Ne mondj le a kalandokról idén sem, ismerd meg, hogy belföldön milyen élmények várnak! A tandemugrással kapcsolatos szolgáltatásunkról érdeklődj kollégáinktól és lépj kapcsolatba a Tandemcentrummal a megadott elérhetőségek egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by