A tandemugrás ajándékba nászajándéknak sem utolsó!

okt 7, 2020 | Blog

Ajándékot adni valakinek, mindig kihívás, legfőképpen akkor, ha a cél az, hogy jó ajándékot tudjunk adni. Nehezíti a kihívást, ha egyszerre több embernek kell közös ajándékkal előállni. Ez a szituáció a leggyakrabban akkor áll fenn, ha nászajándékot keresünk egy leendő házaspárnak.

A nászajándékoknak megvannak a klasszikus képviselői, ezek többnyire a pár közös életébe illeszkednek. Háztartási eszközök, hasznos tárgyak vagy díszek sorakoznak zömében az esküvőn, szépen becsomagolva. Te valami mást szeretnél, ami nem ilyen szokványos és kiszámítható? Mit szólnál ahhoz, ha a tárgyak helyett élményt ajándékoznál az ifjú párnak és izgalmas, közös kalanddal lepnéd meg őket?

tandemugrás ajándékba egy ilyen kiváló opció az esküvői meglepetéshez! A tandemugrás ajándékba akkor ideális választás egy friss házas párnak, ha ismered őket annyira, hogy tudod, örülni fognak neki. Mert igaz, ami igaz, nem egy turmixgépről vagy egy gyümölcsös tálról van szó, amit el lehet dugni a konyhaszekrény mélyére, ha nem szeretnék használni.

tandemugrás ajándékba az igazán bevállalós párok meglepetése, akik mindenben benne vannak, szeretnek új dolgokat kipróbálni és nem áll tőlük távol egy kis kaland sem. Ez a közös program egy tökéletes alkalom arra, hogy a közös életüket már az elején megfűszerezzék egy csipetnyi izgalommal. Kéz a kézben leugrani egy repülőgépről és a föld felé süvíteni egy ejtőernyővel a hátukon igazán vérforraló dolog.

tandemugrás ajándékba közelebb tudja hozni a pár tagjait egymáshoz, hiszen minden, csak nem unalmas elfoglaltság, amibe talán annyira beleszeretnek, hogy később is visszatérnek újabbat ugrani. Merész, rendhagyó, magával ragadó ajándékról van szó. Vásárold meg, ha mered! A tandemugrás ajándékba biztosan nem szerepel majd a többi nászajándék között a nagy napon!

Ha még esetleg bizonytalan vagy, illetve nem minden részlettel vagy tisztában, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot. A megadott elérhetőségeink egyikén válaszolunk. Válaszd a tandemugrást ajándékba!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by