A tökéletes karácsonyi ajándék: szerezz örömet tandemugrással!

dec 19, 2017 | Blog

Manapság az emberek nem csak a tárgyakban látják meg a tökéletes karácsonyi ajándékot, hanem az élményekben is, ezért nem véletlen, hogy egyre többen lepik meg szeretteiket különböző utazásokkal, különleges vacsorákkal, vagy koncertjegyekkel. Ha Te is élményt szeretnél átnyújtani karácsonykor, válaszd tandemugrás ajándékkuponunkat!

A tandemugrás igazi életre szóló élményt nyújt bárki számára, hiszen nem mindennapi, ha valaki átélheti a szabadesés érzését! Természetesen ahhoz, hogy élhess a tandemugrás ajándékkupon vásárlás lehetőségével, erősen ajánlott átolvasni a kritériumokat. Lehet, hogy a nagymamád nyitott az újdonságokra, de ha már elmúlt 60 éves, nem vehet részt tandemugráson a szigorú egészségügyi feltételek miatt! Ugyanígy, ha gyermekednek ajándékoznál élményt, de még nem múlt el 14 éves, akkor sajnos el kell halasztanotok a tandemugrást pár évre!

Tájékozódj a kritériumokról honlapunkon, és ha a megajándékozni kívánt személy megfelel az elvárásoknak, ne habozz, vásárolj tandemugrás ajándékkupont!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by