Tandemugrás kupon

Igényelj ajándékutalványt most!

+ 3 = 5

Ha szeretnél valakit megajándékozni egy különleges, életre szóló élménnyel, akkor lepd meg egy ejtőernyős tandemugrással! A tandemugrás kupon segítségével ezt gyorsan és könnyedén megteheted.

A tandemugrás kupon igénylésének menete

Nincs más dolgod, csak ki kell töltened az itt látható kuponmegrendelőt. Ezek után a megadott e-mail címre kapsz egy linket, ahonnan letöltheted az általad igényelt, személyre szóló tandemugrás kupont. Ezt bármilyen méretben és formában kinyomtathatod, akár laminálhatod is. Így akkor is lesz mit átadnod, ha az ugrás egy későbbi időpontban valósul meg.
Lényeges, hogy a tandemugrás kupont nem kell kifizetni a megrendeléskor. Csak abban az esetben kell rendezni az anyagiakat, ha ténylegesen megtörténik az ugrás, tehát a helyszínen készpénzben. Előzetes átutalásra is van lehetőség, ha az ajándékozók nincsenek jelen az ugráskor. Ebben az esetben, az ugrás árát nem áll módunkban visszafizetni, ha a kedvezményezett mégsem él az ajándékkal.

Bankszámla számunk: 10918001-00000093-49730007  Kovács János EV.

A fizetés minden esetben a felhasználáskor érvényes árainkon történik.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a tandemugrásnak vannak bizonyos feltételei (pl. korhatár, súlyhatár és bizonyos egészségügyi kitételek, lásd: Ejtőernyős ugrás profi oktatóval – A tandemugrás menete), ezeket kérjük, olvasd el figyelmesen még a tandemugrás kupon megrendelése előtt.