Tandemugrás kupon

Igényelj ajándékutalványt most!

+ 3 = 5

Ha szeretnél valakit megajándékozni egy különleges, életre szóló élménnyel, akkor lepd meg egy ejtőernyős tandemugrással! A tandemugrás kupon segítségével ezt gyorsan és könnyedén megteheted.

A tandemugrás kupon igénylésének menete

Nincs más dolgod, csak ki kell töltened az itt látható kuponmegrendelőt. Ezek után a megadott e-mail címre kapsz egy linket, ahonnan letöltheted az általad igényelt, személyre szóló tandemugrás kupont. Ezt bármilyen méretben és formában kinyomtathatod, akár laminálhatod is. Így akkor is lesz mit átadnod, ha az ugrás egy későbbi időpontban valósul meg.
Lényeges, hogy a tandemugrás kupont nem kell kifizetni a megrendeléskor. Csak abban az esetben kell rendezni az anyagiakat, ha ténylegesen megtörténik az ugrás, tehát a helyszínen készpénzben. Előzetes átutalásra is van lehetőség, ha az ajándékozók nincsenek jelen az ugráskor. Ebben az esetben, az ugrás árát nem áll módunkban visszafizetni, ha a kedvezményezett mégsem él az ajándékkal.

Bankszámla számunk: 10918001-00000093-49730007  Kovács János EV.

A fizetés minden esetben a felhasználáskor érvényes árainkon történik.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a tandemugrásnak vannak bizonyos feltételei (pl. korhatár, súlyhatár és bizonyos egészségügyi kitételek, lásd: Ejtőernyős ugrás profi oktatóval – A tandemugrás menete), ezeket kérjük, olvasd el figyelmesen még a tandemugrás kupon megrendelése előtt.

 

A tandemugrás ajándékba nászajándéknak sem utolsó!

tandemugrás ajándékbaAjándékot adni valakinek, mindig kihívás, legfőképpen akkor, ha a cél az, hogy jó ajándékot tudjunk adni. Nehezíti a kihívást, ha egyszerre több embernek kell közös ajándékkal előállni. Ez a szituáció a leggyakrabban akkor áll fenn, ha nászajándékot keresünk egy leendő házaspárnak.

A nászajándékoknak megvannak a klasszikus képviselői, ezek többnyire a pár közös életébe illeszkednek. Háztartási eszközök, hasznos tárgyak vagy díszek sorakoznak zömében az esküvőn, szépen becsomagolva. Te valami mást szeretnél, ami nem ilyen szokványos és kiszámítható? Mit szólnál ahhoz, ha a tárgyak helyett élményt ajándékoznál az ifjú párnak és izgalmas, közös kalanddal lepnéd meg őket?

tandemugrás ajándékba egy ilyen kiváló opció az esküvői meglepetéshez! A tandemugrás ajándékba akkor ideális választás egy friss házas párnak, ha ismered őket annyira, hogy tudod, örülni fognak neki. Mert igaz, ami igaz, nem egy turmixgépről vagy egy gyümölcsös tálról van szó, amit el lehet dugni a konyhaszekrény mélyére, ha nem szeretnék használni.

tandemugrás ajándékba az igazán bevállalós párok meglepetése, akik mindenben benne vannak, szeretnek új dolgokat kipróbálni és nem áll tőlük távol egy kis kaland sem. Ez a közös program egy tökéletes alkalom arra, hogy a közös életüket már az elején megfűszerezzék egy csipetnyi izgalommal. Kéz a kézben leugrani egy repülőgépről és a föld felé süvíteni egy ejtőernyővel a hátukon igazán vérforraló dolog.

tandemugrás ajándékba közelebb tudja hozni a pár tagjait egymáshoz, hiszen minden, csak nem unalmas elfoglaltság, amibe talán annyira beleszeretnek, hogy később is visszatérnek újabbat ugrani. Merész, rendhagyó, magával ragadó ajándékról van szó. Vásárold meg, ha mered! A tandemugrás ajándékba biztosan nem szerepel majd a többi nászajándék között a nagy napon!

Ha még esetleg bizonytalan vagy, illetve nem minden részlettel vagy tisztában, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot. A megadott elérhetőségeink egyikén válaszolunk. Válaszd a tandemugrást ajándékba!

A tandemugrás ajándékba az idei éved nagy élménye lehet!

Rengeteg terved volt az idei nyárra és az idei évre is? Az élet néha hoz magával olyan fordulatokat, amiket nem lehet előre látni. Ez az év bővelkedik ilyen fordulatokban. Ez nem jelenti azt, hogy otthon kellene ülni és sajnálni, amit nem tudsz megvalósítani. Egy kis újratervezés és máris érkeznek az újabb kalandok.

Nem kell ahhoz messzire utazni, hogy felejthetetlen legyen a nyár. Elég hozzá, ha Kecskemétig jössz el és máris belecsöppentél egy izgalmas programba! A tandemugrás ajándékba, amiről beszélünk! Mit szólnál egy olyan nyári vagy idei programhoz, amiben a fellegekbe repítünk és megismertetjük Veled a szabadesés fantasztikus élményét?

A tandemugrást ajándékba adhatod saját magadnak, de még jobb, ha egy vagy több barátoddal, rokonoddal, kedves ismerősöddel közösen vesztek részt ebben a programban. A tandemugrást ajándékba ajánljuk pároknak, társaságoknak, akár családoknak is, akik elég merésznek érzik magukat ahhoz, hogy ne egy megszokott programban vegyenek részt.

Ha úgy érzed, hogy a nyár nem lesz olyan izgalmas, mint amilyennek eltervezted, ha eddig is szemeztél már a szabadesés kipróbálásával, ha szeretnél egy kicsit kimozdulni a komfortzónádból, de úgy igazán, Neked találták ki az ajándék tandemugrást! 

tandemugrást ajándékba adni egy vagy több megvásárolt kuponnal is lehetséges, attól függően, hogy hány embernek szánod a meglepetést. A legjobb az egészben, hogy nincs konkrét időponthoz kötve az ugrás ideje. Amikor Ráértek, akkor várunk Titeket a legalább két héttel korábban egyeztetett időpontban a repülőtéren. A szükséges feladatokat el kell intézni a biztonságotok érdekében, ha ez megvan, akkor indulhat a felszállás és az ugrás!

Válaszd a tandemugrást ajándékba, ha biztonságos, de különleges élményekben szeretnél részt venni idén! Ne mondj le a kalandokról idén sem, ismerd meg, hogy belföldön milyen élmények várnak! A tandemugrással kapcsolatos szolgáltatásunkról érdeklődj kollégáinktól és lépj kapcsolatba a Tandemcentrummal a megadott elérhetőségek egyikén!

Tandemugrás ajándékutalványainkkal adrenalindús emlékeket szerezhetsz!

tandemugras-ajandekutalvany-tandemcentrumA téli hónapok végét szinte mindenki alig várja már. Jöjjön a jó idő, és végre szabaduljunk ki a négy fal közül, hogy új, izgalmas dolgokat próbálhassunk ki. A tandemugrás például egyedülálló lehetőség azoknak, akik az idei nyarat szeretnék feldobni egy igazán felvillanyozó élménnyel.

Nem szeretnél egyedül ugrani, hiszen még sosem csináltad, és ez egyébként is egy olyan élmény, amit együtt szeretnél valakivel megélni, aki fontos a számodra? Nagyon egyszerű a képlet. Vásárolj tőlünk egy tandemugrás ajándékutalványt, és ajándékozz meg vele valakit, akiről sejted, hogy nem esik rögtön hanyatt ijedtében az utalvány láttán és az ugrás gondolata elindítja benne az adrenalin áramlását. Egy ilyen ajándék nem érkezik minden nap csomagolópapírba bújtatva, az biztos! A tandemugrás ajándékutalvány szédületes élményt biztosít Neked és a partnerednek is, olyat, amit biztosan nem fogtok egy unalmas nyár emlékei közé száműzni.

tandemugrás ajándékutalványt minden további nélkül megkapod, amennyiben mindketten megfeleltek azoknak az alapvető feltételeknek, amiket az ugrókkal, jelentkezőkkel szemben támasztunk. Amennyiben megfeleltek az olyan elvárásoknak, mint a megfelelő súly, a korhatár, illetve az ugráshoz szükséges egészségi állapot, akkor már csak egyetlen dolgotok maradt. Ki kell választanotok azt az időpontot, amikor a tandemugrás ajándékutalványt fel szeretnétek használni. Keressetek fel minket, és egyeztessetek időpontot kollégáinkkal! Az ugrás napján felkészült tandemugró mutatja meg az alapvető teendőket, és mondja el a tudnivalókat. Nem érhet semmi baj, ha odafigyeltek és a kísérőre bízzátok magatokat.

A nyár legpezsdítőbb élménye vár rátok, amit a levegőben fogtok átélni! Ezt nem mondhatja el magáról mindenki, nem is meri mindenki bevállalni, hogy egy repülőből a mélybe veti magát. Tudjuk, hogy vannak, akik meggondolják magukat, ez teljesen rendben van. Éppen ezért nem kell a tandemugrás ajándékutalványt azonnal kifizetni, csak a helyszínen, amikor már az ugrás megtörténik. A tandemugrás ajándékutalványról kérdezz minket elérhetőségeinken!

Szerelmes ajándék is lehet az ajándékutalvány tandemugrásra!

tandemcentrum.hu1-2.19janTandemugrás ajándékba a kedvesnek? Igen! Közeleg a Valentin nap, a szerelmesek ünnepnapja, ilyenkor a párok szívesen lepik meg egymást. A szokásos, romantikus, gyertyafényes vacsora, a kedves ajándékok, az apró figyelmességek mellett szeretnél valami extrémebb meglepetéssel is előrukkolni? Nincs semmi akadálya, mi segítünk abban, hogy egyszerűen és gond nélkül megvalósíthasd ezt a tervedet!

A tandemugrást természetesen nem javasoljuk mindenkinek. Ahogyan például a horror filmeket sem szereti mindenki, úgy az sem valószínű, hogy mindenki oda lenne azért, hogy egy repülőgépből ugorjon ki szédítő magasságból. Viszont léteznek olyan kalandorlelkűek, akik minden gond nélkül el tudják képzelni magukat, ahogyan a kivetik magukat a repülőből, hogy aztán a felhőkkel összekacsintva engedjenek a mélység csábításának.

Ha ilyennek ismered a kedvesedet, vagy úgy gondolod, hogy nem áll távol tőle az ilyesmi, ne habozz sokáig! Vásárold meg időben a tandemugrásra szóló ajándékutalványaink egyikét, és add át pirosba csomagolva annak, akit a legjobban szeretsz a világon! Fogadni mernénk, hogy alaposan meg fog lepődni, de valószínűleg nagyon boldog is lesz ettől a váratlan és – valljuk be – elég eredeti, Valentin napi meglepetéstől!

Ne aggódj, mert épségben visszakapod a kedvesedet, ezt profi és tapasztalt tandemoktatóink garantálják neked! Senkit sem hagyunk egyedül ugrani, mindenki, aki ki szeretné próbálni a tandemugrást, egy-egy oktatóval közösen fog kiugrani a repülőgépből. Velünk mindenki a legnagyobb biztonságban van, ugyanakkor hatalmas élményben is része lesz; nem kizárt, hogy az adrenalin függők népes táborát fogja gyarapítani!

Amennyiben úgy gondolod, hogy ez az az ajándék, amit keresel, és idén szívesen lecserélnéd a plüss macit egy vagányabb és különlegesebb meglepetésre, itt a lehetőség! Ne hagyd ki, és vásárolj tandemugrásra szóló ajándékutalványt!

Ha szeretnél kicsit több részletet megismerni a tandemugrással kapcsolatban, mielőtt döntesz, lépj velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

 

A családban vagy baráti körben van bevállalós személy? Ajándékozd meg tandemugrással!

A családban vagy baráti körben van bevállalós személy? Ajándékozd meg tandemugrással! A legtöbb családban, rokoni vagy baráti körben általában mindig van egy olyan személy, aki a többieknél bevállalósabb a társaságból. Hogy ez pontosan mit is jelent? Szinte minden programlehetőség érdekli, rendkívül nyitott a világra, így mindig új élményekkel fűszerezi meg a hétköznapokat. Ezeknek az embereknek az életére inkább az izgalom, mintsem az egyhangúság a jellemző. Az ilyen habitusú személyeknek igazi kihívást jelent megtalálni a tökéletes ajándékot a születésnapjukra, névnapjukra vagy más jeles alkalomra, hiszen mindenképp a személyiségükhöz illő, izgalmas meglepetésről kell gondoskodnia az ajándékozóknak. Ha Neked is van ilyen, a világra nyitott, izgalmakat kereső rokonod vagy barátod és hamarosan megünneplitek őt és még mindig nem találtad meg számára a tökéletes meglepetést, vásárolj tandemugrásainkhoz ajándékutalványt!

Biztos lehetsz abban, hogy egy olyan bevállalós, nyitott ember, mint az ünnepelt hozzátartozód vagy barátod, nem fogja elszalasztani a lehetőséget, hogy részt vegyen a tandemugráson, ha az ajándékutalvány megvásárlása mellett döntesz. Ebben a formában hozzájárulhatsz ahhoz, hogy tovább gazdagodjon egy adrenalin növelő, különleges élménnyel. Ez a lehetőség végtelen boldogságot fok okozni az ünnepelt számára, ami pedig Téged örömmel és elégedettséggel fog eltölteni.

Az ajándékutalványt hozzátartozód akkor válthatja be, amikor a körülmények már megfelelőe

k a tandemugráshoz, ez a rugalmasság pedig tovább fokozza az ajándékod okozta örömöt.

Mielőtt az ajándékutalványt beszereznéd a tandemugráshoz, fontos, hogy ismerd az ünnepelt határait! A nyitottság ellenére elképzelhető, hogy az illető szervezete nem áll készen egy ilyen szintű izgalomra, ezért mindenképp tájékozódj az ugrás feltételeiről és a hozzátartozód vagy barátod egészségi állapotáról!

Ha ezzel kapcsolatban minden rendben van, nincs más hátra, minthogy megvedd ajándékutalványunkat a tandemugráshoz. Ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Ajándékozz felejthetetlen élményt: vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra!

Ajándékozz felejthetetlen élményt: vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra! Nincs olyan év, amikor az emberek számára ne jelente kihívást a karácsonyi ajándékok beszerzése, ugyanis a mindennapi terhek mellett komoly problémát jelent kitalálni, hogy rokonaik, barátaik milyen meglepetésnek örülnének igazán. Évről évre egyre nagyobb szerepet kapnak az élmények is, vagyis az ajándékozók például előszeretettel fizetik be szeretteiket utazásokra, vagy vásárolnak nekik színházjegyet. Ha Te is szeretnél élményt ajándékozni, azonban formabontó lennél, és egy különleges programlehetőséggel lepnéd meg rokonodat, vagy barátodat, vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra!

A tandemugrás egy igazán különleges és izgalmas program, amin a résztvevők olyan élményekkel gazdagodhatnak, amelyeket nem fognak elfelejteni életük végéig. A karácsonyi ajándékutalványnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a megajándékozott felek akkor éljenek a tandemugrás lehetőségével, amikor kellő szabadidő áll a rendelkezésükre, és az időjárási körülmények is kedvezőek. A tandemugrás bárki számára ideális karácsonyi ajándék lehet, de legfőképp azoknak, akik szeretik feszegetni a határaikat, és ehhez mindenképp adrenalinnövelő tevékenységre van szükségük.

Mielőtt formabontó lennél, és a tandemugráshoz karácsonyi ajándékutalványt vásárolnál, mindenképp olvasd el tájékoztatónkat az ugrás feltételeiről. Ahhoz, hogy valóban a szép pillanatok maradjanak meg, igazodni kell a szigorú egészségügyi feltételekhez, különben fokozott balesetveszély áll fenn, ami kizárja az ugrás lehetőségét. Ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy a megajándékozni kívánt fél örülne-e egy ilyen lehetőségnek, próbáld meg valahogy megtudni tőle!

Ha viszont már tudod, hogy rokonod, vagy barátod örülne egy tandemugrásnak, ne késlekedj, vásárold meg mihamarabb az ajándékutalványt a tandemugráshoz karácsonyra! Bármilyen kérdésedre, észrevételedre szívesen válaszolunk, csak vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!