Tandemugrás kupon

Igényelj ajándékutalványt most!

+ 3 = 5

Ha szeretnél valakit megajándékozni egy különleges, életre szóló élménnyel, akkor lepd meg egy ejtőernyős tandemugrással! A tandemugrás kupon segítségével ezt gyorsan és könnyedén megteheted.

A tandemugrás kupon igénylésének menete

Nincs más dolgod, csak ki kell töltened az itt látható kuponmegrendelőt. Ezek után a megadott e-mail címre elküldjük az általad igényelt, személyre szóló tandemugrás kupont. Ezt bármilyen méretben és formában kinyomtathatod, akár laminálhatod is. Így akkor is lesz mit átadnod, ha az ugrás egy későbbi időpontban valósul meg. Fontos, hogy az utalványt nem kell feltétlenül kifizetni a rendeléskor. Ez később is lehetséges diszkréten, készpénzben az ugrás alkalmával a helyszínen. Ebben az esetben mindig az aktuális árainkon kell rendezni az anyagiakat! Előzetes átutalásra is van lehetőség, ha például az ajándékozók nincsenek jelen az ugráskor, vagy csak nem szeretnének az ünnepelt előtt fizetni. Előnye, hogy áremelés esetén sem kell többet fizetni a szolgáltatásért.  Ebben az esetben, az ugrás árát sajnos nem áll módunkban visszafizetni, ha a kedvezményezett mégsem él az ajándékkal.

Bankszámla számunk: 10918001-00000093-49730007  Kovács János EV.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a tandemugrásnak vannak bizonyos feltételei (pl. korhatár, súlyhatár és bizonyos egészségügyi kitételek, lásd: Ejtőernyős ugrás profi oktatóval – A tandemugrás menete), ezeket kérjük, olvasd el figyelmesen még a tandemugrás kupon megrendelése előtt.