ajándékkupon

Tandemugrás kupon, ajándékutalvány

Igényelj ajándékutalványt most!

Ha szeretnél valakit megajándékozni egy különleges, életre szóló élménnyel, akkor lepd meg egy ejtőernyős tandemugrással! A tandemugrás kupon segítségével ezt gyorsan és könnyedén megteheted.
  A tandemugrás kupon igénylésének menete

  Nincs más dolgod, csak ki kell töltened az itt látható kuponmegrendelőt. Ezek után a megadott e-mail címre elküldjük az általad igényelt, személyre szóló tandemugrás kupont. Ezt bármilyen méretben és formában kinyomtathatod, akár laminálhatod is. Így akkor is lesz mit átadnod, ha az ugrás egy későbbi időpontban valósul meg.Tandemugrás Ajándékutalvány egy bárki számára ingyenesen igényelhető ajándékozási forma, ami önmagában nem fizető eszköz. Az kupon árát készpénzben lehetséges rendezni felhasználáskor, tehát az ugrás alkalmával a helyszínen. A fizetés mindig a felhasználáskor érvényben lévő árainkon történik. Fontos! Csak akkor kell fizetni, ha  megtörténik az ugrás. Ha valamiért nem kerül beváltásra az ingyenesen igényelt utalvány, utólag nincs semmilyen fizetési kötelezettség! Ellenben a 2022-2023-ban előzetes átututalással vásárolt kuponok beváltási ideje lejárt! A fel nem használt utalványok árát nem áll módunkban visszafizetni!

  Bankkártyát, bámilyen idegen utalványt, szép kártyát nem tudunk elfogadni!

  Felhívjuk figyelmedet, hogy a tandemugrásnak vannak bizonyos feltételei (pl. korhatár, súlyhatár és bizonyos egészségügyi kitételek, lásd: Ejtőernyős ugrás profi oktatóval – A tandemugrás menete), ezeket kérjük, olvasd el figyelmesen még a tandemugrás kupon megrendelése előtt.

  FOGLALÁS MENETE:

  Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

  Foglaláshoz szükséges adatok:

  Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
  Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
  Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
  Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
  A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

  Alapvető feltételek:

  Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
  Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
  15 és 60 év közötti életkor.
  megfelelő egészségi állapot
  (a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

  Bezárás
  Powered by