TANDEMUGRÁS KUPON

Igényelj ajándékutalványt most!

Ha szeretnél valakit megajándékozni egy különleges, életre szóló élménnyel, akkor lepd meg egy ejtőernyős tandemugrással! A tandemugrás kupon segítségével ezt gyorsan és könnyedén megteheted.
  A tandemugrás kupon igénylésének menete

  Nincs más dolgod, csak ki kell töltened az itt látható kuponmegrendelőt. Ezek után a megadott e-mail címre elküldjük az általad igényelt, személyre szóló tandemugrás kupont. Ezt bármilyen méretben és formában kinyomtathatod, akár laminálhatod is. Így akkor is lesz mit átadnod, ha az ugrás egy későbbi időpontban valósul meg. Fontos, hogy az utalványt nem kell feltétlenül kifizetni a rendeléskor. Ez később is lehetséges diszkréten, készpénzben az ugrás alkalmával a helyszínen. Ebben az esetben mindig az aktuális árainkon kell rendezni az anyagiakat! Előzetes átutalásra is van lehetőség, ha például az ajándékozók nincsenek jelen az ugráskor, vagy csak nem szeretnének az ünnepelt előtt fizetni. Előnye, hogy áremelés esetén sem kell többet fizetni a szolgáltatásért.  Ebben az esetben, az ugrás árát sajnos nem áll módunkban visszafizetni, ha a kedvezményezett mégsem él az ajándékkal. Fontos! Az előre kifizetett tandemugrás kuponokat, maximum 2023 október végéig fogadjuk el!

  Bankszámla számunk: 10918001-00000093-49730007 Kovács János EV

  A közlemény rovatba, a kupon felhasználójának a nevét kellene beírni. Átutalást követően, a számlázáshoz minden esetben szükségünk van az utaló fél nevére és lakcímére. Ezt a tandemcentrum@gmail.com email címre kellene megküldeni. Végül mi elektronikusan megküldjük a számlát, melynek sorszáma lesz a kuponkód is egyben. Fontos! Nem magánszemélyek esetében, csak előzetes egyeztetés alapján fogadunk el átutalást!

  Felhívjuk figyelmedet, hogy a tandemugrásnak vannak bizonyos feltételei (pl. korhatár, súlyhatár és bizonyos egészségügyi kitételek, lásd: Ejtőernyős ugrás profi oktatóval – A tandemugrás menete), ezeket kérjük, olvasd el figyelmesen még a tandemugrás kupon megrendelése előtt.

  FOGLALÁS MENETE:

  Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

  Foglaláshoz szükséges adatok:

  Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
  Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
  Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
  Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
  A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

  Alapvető feltételek:

  Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
  Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
  15 és 60 év közötti életkor.
  megfelelő egészségi állapot
  (a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

  Bezárás
  Powered by