Az ajándék idén legyen egy tandemugrás

nov 9, 2022 | Ajándékkupon

A karácsonyi ajándékod legyen az idei évben igazán szédítő! A tandemugrás olyan meglepetés, amit a levegő hódítóinak találtak ki!

A karácsonyi ajándékokkal sokszor az a gond, hogy az ajándékozó nem találja el, hogy mit is szeretne az, akinek szánja  a meglepetést. Tudjuk, hogy ez nem könnyű feladat, sokszor azoknak is komoly kihívást jelent ,akik pedig igazán jól ismerik a másik vágyait, stílusát, ízlését, terveit.

Az ajándékozás lényege pedig pontosan az, hogy a másiknak örömet jelentsen, jól érezze magát tőle. Ha nem szeretnéd végtelen találgatásra ítélni a szeretteidet és meg akarod kímélni őket a költséges és teljesen felesleges ajándék vásárlástól, akkor azt a megoldást is választhatod, hogy Te döntöd, el, mit ajándékozzanak neked.

Minden vágyad az, hogy kiugorj egy mozgó repülőgépből? Ez ugyan egy nem hétköznapi kívánság, de egyszerűen meg lehet valósítani. A legelső lépés az elhatározás, a második pedig a tandemugrásra jelentkezés. tandemugrás ajándékba is megrendelhető, nagyon egyszerűen. A tandemugrás kuponjainkból kell választani és névre szólóan megrendelni annak, aki ugrani fog a tandemoktatóink felügyelete alatt.

A weboldalunkon minden világosan és részletesen le van írva a tandemugráshoz kapcsolódó tudnivalókról. A leggyakrabban felmerülő kérdéseket is csokorba szedtük és válaszoltunk rájuk. Ennek köszönhetően egyszerűen meg tudod győzni majd a családot, hogy nem a halálugrásodat fogják szponzorálni, csupán egy vagány és felejthetetlen élményhez juttatnak hozzá, ha meglepnek karácsonyra egy ajándék tandemugrással. Várunk a kiválasztott időpontban a Matkópusztai Repülőtéren!

A tandemugrás ajándékba adható és kérhető is, hiszen az a lényeg, hogy a megajándékozott örüljön a meglepetésnek. A kuponokat az igénylést követően, ha mindent rendben találtunk, azonnal elküldjük a megrendelő email címére. Stílusosan annak a postafiókjába is érkezhetnek az ajándékkuponok, akit meg szeretnének lepni velük. A részletekkel kapcsolatban érdeklődj bátran a weblapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by