Dobd fel a nyarad, ugorj velünk és regisztrálj tandemugrásra!

okt 7, 2020 | Tandemugrás

A döntés a Tiéd: milyen nyarat szeretnél magadnak ebben az évben? Olyat, amit elmesélhetsz később akár az unokáidnak is, de a haveroknak mindenképpen vagy pedig olyat, amit jövőre biztosan el is felejtesz? Ha szeretsz jókat sztorizni, most itt egy kiváló alapanyag a következő élményhez. Próbáld ki a tandemugrást, különösen akkor, ha még sosem tetted! Dobd fel a nyaradat egy igazán egekig érő élménnyel! Kiugrani egy repülőgépből, ami hatalmas távolságra repül a földfelszín felett? Őrültségnek hangzik, ugye? A tandemugrás másfelől nézve egy hihetetlenül izgalmas, nem hétköznapi élmény, ami kiszakít a megszokott keretek közül és kicsit felráz. Szó nincsen arról, hogy felviszünk és kilökünk a mélybe. Gyakorlott és felkészült tandemoktatóink mindenre felkészítenek, amit tudnod kell kezdőként, valamint az ugrás során végig melletted maradnak. Egészen pontosan feletted. Minden tandemugrás párosan történik, két egymáshoz rögzített hevederrel, alul vagy Te, feletted pedig a tandemoktató, aki az ugrást irányítja majd.

Vegyél egy nagy levegőt és rugaszkodj el a repülőgép ajtajából, kezdetét veszi a zuhanás, a szél a hajadba kap, az adrenalin elemi erővel tör fel a szervezetedből, egyre közelebb kerülsz a földfelszínhez. Álomszerűen hangzik, ugye? Álomszerű, de nem rémálomszerű, hiszen a tandemoktatónk akkor oldja ki az ejtőernyőt, amikor azt kell és szépen, lassan ereszkedve ér talajt a lábatok. Nem hiszik el a haverok, hogy mit vállaltál be? Mutasd meg nekik a fényképeket vagy a videót, amit a tandemugrás közben készítünk rólad! Többfajta csomagot is kínálunk a tandemugrás iránt érdeklődőknek és ez alapján örökítjük meg az eseményeket különböző adathordozókra rögzítve.

Keress fel minket bizalommal és vigyél egy kis színt az idei nyaradba, jelentkezz hozzánk tandemugrásra! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén lépj velünk kapcsolatba és mi szívesen válaszolunk minden kérdésedre a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by