Ejtőernyős képzés az ugrás igazi rajongóinak!

dec 13, 2021 | Blog

Az ejtőernyős képzésen napok alatt valódi ejtőernyőst faragunk belőled is! Szeretnél végre önállóan ugrani? Gyere hozzánk tanulni egy átfogó tanfolyamon!

A szabadeső képzés lehetővé teszi, hogy minden jelentkező extra rövid idő alatt megszerezze azt elméleti tudást, valamint a szükséges gyakorlati minimumot, amire szüksége van ahhoz, hogy ejtőernyős lehessen valakiből.

Az ejtőernyős képzésünk az AFF vagyis az Accelerated Freefall elveit követi és a modern ejtőernyős oktatási alapokra épül. Tehát nem kell amiatt aggódnod, hogy nem lesz elég az a tudás, amit velünk szerzel meg és amiatt sem kell fájnia a fejednek, hogy esetleg nem vagy velünk biztonságban. A képzésen ellenőrzött, biztonságos ejtőernyőket, illetve felszerelést használunk minden alkalommal és olyan biztosító készüléket is viszünk magunkkal a levegőbe, ami automatikusan pót ejtőernyőt bont, amikor szükség van arra.

Az Accelerated Freefall ejtőernyős képzésben profi oktatóink készítenek fel az összes vizsga szintre és biztosítják a személyre szabott oktatást is. Nem Te vagy az első, sem pedig az utolsó azok között, akik ezt a tanfolyamot választják, azért hogy később önállóan ugorhassanak ki egy repülőgépből.

Az ejtőernyős képzés hatékony, gyors, biztonságos, úgy dolgozták ki, hogy kockázat nélkül el lehessen végezni azt. Az elméleti képzést követi a gyakorlati oktatás, aminek során kilenc szinten kell végig haladni a leendő ejtőernyősnek. Az ejtőernyős képzésen az orvosi alkalmasság is előfeltétel, de ha minden megvan és a vizsga is sikerült, akkor már nincs akadálya annak, hogy az ejtőernyős képzés teljes sikerrel záruljon a tanuló számára.

Még nem tudod, hogy mibe fektesd az energiáidat? Szeretnél valami kalandosba belefogni és izgalmasban részt venni? Az ejtőernyős képzést Neked találták ki, ha kedveled a hatékonyságot és a látványos eredményeket is örömmel üdvözlöd. Az aktuális képzésről érdeklődj nálunk a megadott elérhetőségeink bármelyikén! A csapatunk Neked is megtanítja majd, hogyan legyél jó ejtőernyős!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by