Ejtőernyős tandemugrás: bízd ránk magad!

márc 29, 2023 | Blog

Az ejtőernyős tandemugrással olyan élménnyel gazdagodhatsz, amit sosem felejtesz el; ki tudja, talán egy új karriercélt is szerezhetsz!

Ha valaha is álmodtál arról, hogy szabadon repülsz a levegőben, akkor az ejtőernyős tandemugrás az életed élménye lehet! Ez az egyedülálló kaland az egyik legizgalmasabb élmény, amit valaha is átélhetsz! A szabadság és az adrenalinlöket, amelyet a levegőben érzel, megfoghatatlan, hiszen kis túlzással az egész világot láthatod magad alatt, és bár az ugrás maga csak pár percig tart, de az emlék örökre megmarad.

Az ejtőernyős tandemugrás azonban nem csak az izgalomról szól; ez az élmény biztonságos, és magas szintű szakértelemre épül, így garantáltan élvezni fogod. Az ugrás előtt a tandempilóták alaposan átvizsgálják az eszközöket, a környező területet és az időjárási körülményeket is, de emellett rendelkeznek az ugrás során felmerülő összes helyzettel szembeni tapasztalattal, így mindig biztonságosan és szakszerűen hajtják végre azt. A felszállás előtt egy rövid előkészítő tréninget is tartanak, amelyből megismerheted az ugrás menetét, a biztonsági előírásokat és az eszközöket.

Egy tandemugrás nem csak egy személyes élmény, hanem remek ajándék lehet barátoknak, családtagoknak, vagy akár kollégáknak is. Az ugrás a barátság, a csapatmunka és a bátorság érzését adja, és olyan emléket teremt, amelyet sosem felejtesz el, ráadásul megoszthatod ezt az élményt a barátokkal és családtagokkal, mivel képek és videók is készülnek, amelyek által ezt az emlékeket örökre megőrizheted.

Tehát ha valaha is arról álmodtál, hogy repülsz, vagy egy olyan élményre vágysz, amelyben igazán szabadnak érzed magad, akkor a tandemugrás a legjobb választás számodra. Az izgalom garantált, csak vedd a bátorságot, és ugorj; ezzel az életed legjobb döntését hozod majd meg!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged az ejtőernyős tandemugrással kapcsolatban, illetve, ha szeretnél időpontot foglalni, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by