Ejtőernyős ugrás együtt: tedd felejthetetlenné az évfordulótokat!

febr 15, 2021 | Blog

Ejtőernyős ugrás, együtt, közösen, ünnepeljétek az évfordulótokat valóban formabontó programon, mi felejthetetlenné tesszük a napotokat!

A párok közül sokan szeretnék felejthetetlenné tenni az évfordulójuk napját, a kérdés már csak az, hogy mi az a program, amire mindig fognak emlékezni? Manapság rengeteg lehetőség közül válogathatnak az érdeklődők, akik közül egyesek kifejezetten formabontó opciót keresnek. Amennyiben Ti is ehhez a táborhoz tartoztok, és kedvelitek az extrém helyzeteket, ajánljuk figyelmetekbe a páros ejtőernyős ugrást!

A páros ejtőernyős ugrás ideális választás a felejthetetlen évfordulóhoz. Az extrém programmal méltó formában ünnepelhetitek meg a közösen eltöltött időtöket. Az élményekre évekkel később is emlékezni fogtok. A páros ejtőernyős ugráson mellettetek igazi profi szakemberek vesznek részt, akik gondoskodnak arról, hogy szép, kellemes emlékek maradjanak meg a programról. A legapróbb részletekre is odafigyelnek, biztonságotokat semmilyen külső tényező nem befolyásolhatja. Mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb feloldódjatok, így maximálisan át tudjátok magatokat adni a kellemes időtöltésnek. Az ejtőernyős ugrás előtt tandempilótáink felkészítenek titeket, és informálnak a legfontosabb tudnivalókról. Fontos, hogy mielőtt jelentkeznétek, tájékozódjatok weboldalunkon a részvétel feltételeiről! Például gerinc vagy szív és érrendszeri betegséggel rendelkezőknek nem tanácsos részt venniük az ugráson, mert rájuk nézve rendkívül kockázatos.

A páros ejtőernyős ugrás ideális évfordulós ajándék, legyetek Ti is részesei egy kiváló programnak, és jelentkezzetek bátran hozzánk! Az ugrás során felvételek is készülnek rólatok, így utólag bemutathatjátok a családnak, barátaitoknak a közös élményeteket. A videókat, fotókat később bármikor elővehetitek, és felidézhetitek a legjobb pillanatokat. Ha szeretnétek jelentkezni, vagy kérdéseitek lennének, forduljatok hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by