Ejtőernyős ugrás profi oktatóval! Egy, két, há, ugrás!

okt 7, 2020 | Blog

Szívesen kipróbálnád a szabadesést, de nem egyedül? Anélkül szeretnéd kivetni magad a repülőgép ajtajából, hogy a földet érésvégzetes lenne? Csak egyetlen választásod marad, ha nem akarsz hosszabb időt szánni tanfolyamokra, oklevelekre és felkészülésre, méghozzá az ejtőernyős ugrás profi oktatóval.

Sokan kacérkodnak a gondolattal, hogy meghódítják a levegőt és szédítő magasságokba merészkednek. Ennek az egyik módja az, hogy a jelentkező elvégez egy tanfolyamot, ahol megtanítanak neki mindent az ejtőernyős ugrásról. Ez inkább azoknak előnyös megoldás, akik többször is szeretnének a levegőbe emelkedni vagy esetleg ezen a pályán képzelik el magukat. Aki nem biztos abban, hogy ez lesz az új hobbija, illetve nem szeretné az ejtőernyős ugrásban profivá képezni magát, nem akar a képzésre sok időt és pénzt szánni, annak tökéletes megoldás az ejtőernyős ugrás profi oktatóval.

Gyere és próbáld ki velünk, hogy milyen, amikor az egész testedre hatással van a légellenállás, belülről feszít az adrenalin és soha nem látott perspektívából szemlélheted az alattad elterülő világot! Az ejtőernyős ugrás egyszeri élménynek is felejthetetlen, de azt is megértjük, ha később is visszahúz a szíved és befizetsz egy újabb ugrásra!

A lényeg, hogy soha nem hagyunk magadra, végig vigyázunk Rád és gondoskodunk arról, hogy egy hajad szála se görbüljön, mire leérsz a földre. Ebben Neked is segítened kell és az ejtőernyős ugrást megelőző rövid tájékoztatón figyelni a profi oktatónkra. Az oktató elmagyarázza az elejétől a végéig a teendőket és a történéseket. Rád adják a ruhát, jól meghúzzák a hevedereket, hogy biztonságban légy, részletezik az ejtőernyős ugrás menetét és egy kis gyakorlást is beiktatnak ugrás előtt. Ennek köszönhetően mindent tudni fogsz, nem érnek meglepetések. Vedd fel a megbeszélt ugrási pozíciót és ugrás!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by