Ejtőernyős ugrás együtt: tedd felejthetetlenné az évfordulótokat! 2021. 02. 15.

Ejtőernyős ugrás

Ejtőernyős ugrás, együtt, közösen, ünnepeljétek az évfordulótokat valóban formabontó programon, mi felejthetetlenné tesszük a napotokat!

A párok közül sokan szeretnék felejthetetlenné tenni az évfordulójuk napját, a kérdés már csak az, hogy mi az a program, amire mindig fognak emlékezni? Manapság rengeteg lehetőség közül válogathatnak az érdeklődők, akik közül egyesek kifejezetten formabontó opciót keresnek. Amennyiben Ti is ehhez a táborhoz tartoztok, és kedvelitek az extrém helyzeteket, ajánljuk figyelmetekbe a páros ejtőernyős ugrást!

A páros ejtőernyős ugrás ideális választás a felejthetetlen évfordulóhoz. Az extrém programmal méltó formában ünnepelhetitek meg a közösen eltöltött időtöket. Az élményekre évekkel később is emlékezni fogtok. A páros ejtőernyős ugráson mellettetek igazi profi szakemberek vesznek részt, akik gondoskodnak arról, hogy szép, kellemes emlékek maradjanak meg a programról. A legapróbb részletekre is odafigyelnek, biztonságotokat semmilyen külső tényező nem befolyásolhatja. Mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb feloldódjatok, így maximálisan át tudjátok magatokat adni a kellemes időtöltésnek. Az ejtőernyős ugrás előtt tandempilótáink felkészítenek titeket, és informálnak a legfontosabb tudnivalókról. Fontos, hogy mielőtt jelentkeznétek, tájékozódjatok weboldalunkon a részvétel feltételeiről! Például gerinc vagy szív és érrendszeri betegséggel rendelkezőknek nem tanácsos részt venniük az ugráson, mert rájuk nézve rendkívül kockázatos.

A páros ejtőernyős ugrás ideális évfordulós ajándék, legyetek Ti is részesei egy kiváló programnak, és jelentkezzetek bátran hozzánk! Az ugrás során felvételek is készülnek rólatok, így utólag bemutathatjátok a családnak, barátaitoknak a közös élményeteket. A videókat, fotókat később bármikor elővehetitek, és felidézhetitek a legjobb pillanatokat. Ha szeretnétek jelentkezni, vagy kérdéseitek lennének, forduljatok hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.