Ejtőernyős ugrás, kaland egy karnyújtásnyira! 2021. 01. 18.

ejtőernyős ugrás

Az ejtőernyős ugrás a hétköznapok nagy kalandja! Ugyanabban a mókuskerékben taposol minden egyes nap? Nagyon unod már a feladatok és az elintéznivalók monotonitását? Sóvárogsz valami után, amitől úgy érezheted, hogy élsz? Ne gondolj semmi bűnös dologra, hacsak az adrenalin függőséget nem sorolod ide! Az ejtőernyős ugrás lehet a Te hétköznapi eszközöd arra, hogy felrázd kicsit a szürkeséget és mindezt anélkül, hogy közben messzire kellene utaznod!

Ne váltsd ki az útleveled, ne csomagolj poggyászt, ne bízd a szobanövényeidet a szomszédra! Elég, ha összegyűjtesz egy kis bátorságot és egy csipetnyi lelkesedést és feliratkozol egy ejtőernyős ugrásra! Többet nem is nagyon kell tenned azért, hogy részed legyen egy kis izgalomban, valami új élményben, ami kimozdít kicsit a megszokott kerékvágásból. Na jó, csak várd meg, amíg az időjárás jobb kedvre derül és alkalmas lesz az idő az ejtőernyős ugráshoz. Ezután már csak el kell jönnöd az előre egyeztetett időpontban a reptérre, ami a Kecskeméthez közeli Matkópusztán található. A helyszín jól megközelíthető és a fővárostól is egy órán belül el lehet érni. Itt fogjuk megmutatni, hogy mire kell majd figyelned, mit kell majd csinálnod és hogyan tudsz velünk biztonságosan ugrani. Egy percig sem leszel egyedül, hiszen mindenki párban ugrik, egy profi tandemoktatóval együtt. Vigyázunk Rád és mindenkire ugrás közben, a levegőben.

Felpiszkáltuk a kíváncsiságodat és szívesen részt vennél életed első ejtőernyős ugrásán? Valaha ugrottál már és azóta is ott motoszkál benned a vágy egy újabb ugrásra? Nem kell egyedül bevállalnod, ha nem akarod, lepj meg valakit egy ejtőernyős ugrásra szóló ajándék utalvánnyal és máris izgalmasabb a program, ha megoszthatod valakivel az élményt. Bármikor vásárolhatsz és a szabad időpontok függvényében használhatod fel.

Tehát már csak annyi dolgod maradt, hogy kapcsolatba lépsz velünk a honlapunkon megtalálható elérhetőségek egyikén és foglalsz az ugráshoz egy időpontot. Ne aggódj, mindent tudni fogsz, mire a levegő a lábaid alatt süvít és a repülőgép ajtajában állsz!