Tandemugrás: elindult az idei szezon! 2022. 04. 21.

ejtőernyős ugrás

Az ejtőernyős ugrás szezonja elkezdődött, ne maradj le Te sem az izgalmas kalandról! Jelentkezz, és ajándékozd meg magad felejthetetlen pillanatokkal!

Most, hogy beköszöntött a tavasz, egyre többen szeretnének valamilyen kültéri programon részt venni. A kirándulások, biciklis túrák, különböző parkok látogatása sokaknál szóba jöhetnek, azonban vannak olyanok, akik extrémebb élményre vágynak. Szívesen választanának nem mindennapi lehetőséget a kikapcsolódáshoz, ahol igazán felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak. Amennyiben Te is ehhez a táborhoz tartozol, kedveled a kihívásokat, és szívesen feszegetnéd a határaidat, válaszd az ejtőernyős ugrást!

tandemugrás maximálisan megfelel az elvárásaidnak! Ez egy kiváló tavaszindító program, amit garantáltan nem fogsz elfelejteni, évekkel később sem. A tandemugrásnak elindult az idei szezonja, így most folyamatosan tudnak jönni hozzánk az érdeklődők. Ebben az időszakban csodálatosak a növények, ébred a természet. A tandemugrásnál nem mindennapi környezetben gyönyörködhetsz a tavaszi tájban, nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget. A programon tapasztalt, gyakorlott szakemberek vesznek részt, akikkel maximális biztonságban érezhetik magukat a résztvevők. Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy örömteli pillanatokat élhess át, és százszázalékban át tudd magad adni az ejtőernyős ugrásnak. Mielőtt jelentkeznél, érdemes tájékozódnod a feltételekről, ugyanis például egészségügyi állapotod is befolyásolhatja azt, hogy részt vehetsz-e a programon. A kellemetlenségek elkerülésének érdekében olvass utána a legfontosabb információknak!

Gyere el hozzánk, vegyél részt a tandemugráson, és szerezz felejthetetlen emlékeket! Honlapunkon bővebben is olvashatsz a programról. Ha különleges ajándékot választanál családtagod, barátod születésnapjára, házassági évfordulójára, akkor is gondolj ránk, ugyanis az ajándékkuponunkkal lehetőséged van másokat is meglepni. Ha kérdezni szeretnél, vagy jelentkeznél, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.