Élményajándék születésnapra, évfordulóra? Tandemugrás a válasz!

jún 20, 2022 | Ajándékkupon

Élményajándékkal lepnéd meg rokonodat, barátodat? Ajánljuk figyelmedbe a tandemugrást, ami valóban felejthetetlen emlékeket biztosít!

Az élményajándékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, folyamatosan nő azoknak az embereknek a száma, akik a különböző ünnepségekkel kapcsolatban ezt az utat választják. Az, hogy ennyire népszerűek, elsősorban annak köszönhető, hogy igazán formabontók, garantáltan felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg a résztvevőket. Manapság nagyon sokféle élményajándék közül válogathatnak az érdeklődők, azonban vannak olyanok, akik nem túlságosan elégedettek a felhozatallal, vagy pedig már nem akarnák ismételni önmagukat, és nem ajándékoznák ugyanazt az ünnepeltnek. Amennyiben Te is szeretnél másfajta, igazán izgalmas meglepetést találni, válaszd ajándékba a tandemugrást!

tandemugrás igazán formabontó élményajándék, amelyre az ünnepelt biztosan nem fog számítani. Ezen az izgalmas programon igazán felejthetetlen emlékeket szerezhetnek a résztvevők, amelyeket évekkel később is emlegetni fognak. Nagy az érdeklődés a tandemugrás iránt is, sokan választják például fiataloknak, hiszen közülük egyesek kifejezetten keresik a kihívásokat, és szívesen feszegetnék a határaikat. Itt, ezen a programon erre biztosan van lehetőség. A tandemugrás azok számára is ideális ajándék, akiknek már mindenük megvan. Ilyen személyeknek különösen nehéz igazán lenyűgöző meglepetést találni, de a tandemugrás ezt is tudja orvosolni!

Válaszd a tandemugrást ajándékba, és lepd meg hozzátartozódat izgalmas programmal! Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz a szolgáltatásról, és magáról az ugrás feltételeiről is. Nagyon fontos, hogy ezekről tájékozódj, ugyanis bizonyos kritériumoknak meg kell felelni ahhoz, hogy részt lehessen venni a programon. Az ugrásnál profi szakemberek vesznek részt, akik gondoskodnak arról, hogy a körülmények megfelelőek legyenek, így a felszállást semmilyen kellemetlenség nem zavarhatja meg. Ha kérdeznél, keress minket bátran a megadott elérhetőségeinken!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by