Extrém, de biztonságos meglepetés a tandemugrás ajándékutalvány

dec 9, 2022 | Ajándékkupon

Egy adrenalinbomba meglepetés a kalandor lelkűeknek telitalálat. A tandemugrás ajándékutalványt szerezd be, ha van ilyen ismerősöd!

Az extrém ajándékoknak nem kell szükségszerűen életveszélyes vállalkozásnak is lenniük. A megfelelő keretek között és felelősségteljesen szervezett programmal minden résztvevő sérülések nélkül, de annál több élménnyel távozik a helyszínről.

Az ejtőernyős ugrás, a szabadesés egyszerre több tapasztalattal is jár, mert a magasba visz a repülővel, onnan pedig a mélybe ránt az ugrással. A tandemugrás ajándékba nem azoknak való, akik félnek a magasságtól és azoknak sem, akik szívesebben maradnak a komfortzónájukon belül. Fizikailag, mentálisan és vizuálisan is csupa új élmény, érzet fogja elborítani azt, aki az ugrást választja.

A tandemugrás ajándékutalvány tehát magába foglal egy utazást a helyszínre, ahol a repülővel történő felszállás kezdetét veszi. A tandemoktató az ugrót ellátja egy rövid, de minden részletre kiterjedő oktatással, felkerül az ugróruha és indul a tandemugrás.

tandemugrás ajándékutalványok nem egyféle élményt rejtenek. Te választod ki, hogy a több, elérhető csomagból melyikkel fogod meglepni azt, aki kapja az ugrást. A csomagok tartalma és ára is eltér, mert igényelhető egyszerűen csak az ugrás maga, illetve az ugrás és annak dokumentálása is. Több módon örökítjük meg az ugrást, mozgókép és fotó is készülhet.

Az extrém program, a kalandos élmény egy kuponban megvásárolható. Ezzel a meglepetéssel valakinek az életébe olyan színt tudsz vinni, amiért hálás lesz neked. Add valaki olyannak a tandemugrás ajándékutalványt, aki saját magára nem költene ekkora összeget vagy még bizonytalan az ugrást illetően. A Matkópusztai Repülőtéren fogunk várni.

A tandemugrás kupont egyszerűen meg tudod rendelni, az utalvány is időben megérkezik, ráadásul nem szükséges azonnal fizetned érte. Tökéletes ajándék ötlet, akár utolsó pillanatos beszerzésre is. Te ne várj vele ilyen sokáig, rendelj tőlünk kalandot, repítsd a felhők közelébe az egyik családtagodat, barátodat!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by