Ez történik, ha nem állsz meg az első tandemugrásnál

ápr 26, 2023 | Tandemugrás

Már kipróbáltad a tandemugrást, de úgy érzed, egy alkalom nem volt elég? Összeszedtük, milyen pozitív hatásokat tapasztalhatsz, ha rendszeresen ugrasz!

Az első tandemugrás semmivel sem összehasonlítható élmény, nem csoda hát, hogy a legtöbbekben nehezen csitul a vágy, hogy újra és újra átéljék. Ez főleg annak az adrenalinbombának tudható be, amit az ugrás ad, mivel ilyenkor endorfin szabadul fel, ami eufórikus állapotot okoz, kiélesednek az érzékek és egyenesen szuperhősnek érzi magát az ember.

Ha már ugrottál, ez bizonyára Neked is ismerős, és a jó hír, hogy ha ismét belevágsz, ugyanezt fogod átélni, az adrenalin annyiszor söpör végig rajtad, ahányszor csak ugrasz. Hiába tudod fejben, hogy mi fog történni, a tested stresszhatásnak érzékeli az ugrást, amire minden alkalommal adrenalintermeléssel felel.

Na és hogyan reagál a rendszeres ugrásra a tested többi része, milyen változásra számíthatsz mentálisan? Nézzünk 3 pozitív hatást, amit biztosan meg fogsz tapasztalni:

  1. Javulni fog az állóképességed, különösen akkor, ha az önálló ejtőernyőzés fortélyait is elsajátítod. Ami elsőre csak izgalmas kaland, valójában komoly fizikai igénybevétel, hiszen a felszerelés, amit cipelni kell, nem is olyan könnyű, és csak tandemben viszik helyetted.
  2. Ha hajlékony vagy, az előnyödre fog válni a levegőben, mivel ejtőernyősként tudnod kell tartani a megfelelő pozíciót. Ahogy egyre többet gyakorolsz, úgy válik rugalmasabbá a tested, a levegőben és persze a földön is.
  3. Már az első ugrás felszabadulttá tesz, ám ha rendszeresen csinálod, fejben is érezni fogod a változást, méghozzá úgy, hogy a mindennapi gondok nem jelentenek majd akkora kihívást. Tudni fogod, hogy képes vagy megoldani a megoldhatatlannak tűnő helyzeteket is.

Nos, jöhet a következő ugrás? Az első alkalommal mindenképpen érdemes a fotós, videós csomagot választani, de ha újra jössz hozzánk, ez talán már nem olyan fontos, így a tandemugrás ára csekélyebb lesz. Az élmény viszont továbbra is fantasztikus, sőt, egyre jobb és jobb – ha erre vágysz, várjuk jelentkezésed!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by