Itt a jó idő, vegyél részt tandemugráson!

febr 22, 2024 | Blog

Itt a jó idő, és szeretnél programötleteket kapni? A kirándulások helyett érdemes egy tandemugráson részt venned, ahol az izgalmakban nincs hiány.

Most, hogy beköszöntött a jó idő, sokan belevágtak a különböző kültéri programok szervezésébe. Népszerűek ilyenkor a kirándulások, szabadtéri események, azonban egy idő után nem igazán visznek izgalmat a mindennapokban. Egyesek már annyi ilyen rendezvényen, kiránduláson részt vettek, hogy úgy érzik, ezek a programok már nem tudnak nekik újat nyújtani.

Szívesebben választanának valamilyen formabontó lehetőséget, amely nem mindennapi környezetbe kalauzolja őket. Ehhez tökéletes választás lesz a tandemugrás.

Merd bevállalni a tandemugrást!

Tény, hogy a tandemugrás sokaknak lehet szokatlan programlehetőség, sőt. Hiába vágynak az izgalmakra, maga az ugrás gondolata kifejezetten megrémiszti őket, pedig teljesen felesleges az aggodalom. A tandemugráson profi szakemberek segítik a résztvevőket, akik gondoskodnak minden biztonsági feltételről.

Ennek alapján semmi olyan dolog nem történhet, ami egy életen át negatívan hatna rád. Egy kirándulást könnyebben elfelejtesz, a tandemugrás pillanataira pedig életed végéig emlékezhetsz!

Lenyűgöző táj a magasból

A tandemugráson lehetőséged lesz olyan pozícióból megcsodálnod a természetet, amilyenben korábban még sosem volt részed. A magasban még lenyűgözőbb a táj, főleg most tavasszal, amikor ébred a természet.

A tandemugráson tulajdonképpen madártávlatból csodálhatod meg a tájat. Az egyedülálló légkör, felejthetetlen élmények óriási löketet fognak adni Neked.

Próbáld ki a tandemugrást, ami igazán páratlan tavaszindító program! Garantáljuk, hogy elégedett leszel szakembereink munkájával, akik profizmusa már önmagában megnyugtat majd a helyszínen.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, és az ugrás feltételeiről. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél jelentkezni, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by