Jelentkezz ejtőernyős ugrásra profi oktatóval, és kóstolj bele a szabadesésbe!

jan 24, 2020 | Blog

Minden vágyad, hogy belekóstolj a szabadesésbe, és kipróbáld, milyen több ezer méter magasból a semmibe vetni magad? Nagyon megmozgatta a fantáziádat az élmény lehetősége, de nem mersz egyedül ugrani? Nyugodj meg, mert nem is kell egyedül csinálnod, ha velünk ugrasz! Ejtőernyős ugrást profi oktatóval szervezünk mindenkinek, aki még sosem csatolt a hátára ejtőernyőt, és a repülőn is csak az utasszállító változatokon utazott más utasok társaságában.

Az ejtőernyős ugrás profi oktatóval bárkinek ajánlott, aki szeretné ezt az egyedülálló élményt megtapasztalni és vonzza a szabadesés. Természetesen mindenki a legnagyobb biztonságban érezheti magát végig az ugrás ideje alatt. Minden ejtőernyős ugrás profi oktatóval zajlik, hiszen ők azok, akik el tudják mondani és meg tudják mutatni a vállalkozó szellemű jelentkezőnek, hogyan ugorjon úgy, hogy ne tegye ki magát közben felesleges kockázatnak. A legjobb az egészben, hogy anélkül lehetsz Te is ejtőernyős ugró, hogy bármilyen tanfolyamon vagy több órás felkészítésen részt kellene venned. Nincs szükség elméleti anyag bemagolására vagy számtalan órát magába foglaló gyakorlásra. Annyit kell tenned, hogy egyeztetsz velünk egy időpontot, amikor Neked megfelel az ugrás, és aznap már meg is történik az ejtőernyős ugrás profi oktatóval. Igen, ennyire egyszerű és gyors a dolog, hiszen mire várjunk, amikor hívogat a mélység és dübörög az adrenalin?

Tehát Neked nincsen más dolgod, mint foglalni egy szabad időpontot az ejtőernyős ugrásra profi oktatóval és átadni magadat az élménynek! Az oktató dolga minden más, Neked a helyszínen elhangzó szabályokat kell csak észben tartanod! Ha úgy gondolod, hogy eljött a Te időd, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és jelentkezz ejtőernyős ugrásra profi oktatóval! Az ugrásodat természetesen megörökítjük egy felvételen, amit megőrizhetsz emlékül. Biztosan vannak kérdéseid, ezeket szívesen meg is válaszoljuk bármelyik elérhetőségünkön!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by