Tandemugrás Budapest közelében – Kapcsolat

Helyszín

A tandemugrás Budapesthez közel, a Matkópusztai repülőtéren történik, amely Kecskeméttől délre található. A repülőtér a fővárostól mindössze 45 percnyire van, az M5-ös autópálya mellett közvetlenül.

Budapesthez ez az egyik legközelebbi ejtőernyős repülőtér, ráadásul az ország közepén helyezkedik el, ezért gyakorlatilag bármelyik irányból gyorsan megközelíthető.

Ugróterületünkön van étterem, kávézó, és egy gyönyörű panzió úszómedencével és teniszpályával. A tandemugrás mellett, lehetőség van baráti összejövetelek, csapatépítő tréningek lebonyolítására is.

Vendéglátással kapcsolatban bővebb információ: www.matkoairport.hu

A Kecskemét/Matkópusztai repülőtér megközelítése

Budapestről az M5-ös autópályán Szeged felé haladva a Kecskemét-Déli kihajtóig kell eljönni, majd az autópályáról letérve rögtön balra az 54-es úton Soltvadkert irányába tartani. Innentől kb. 1,5 km megtétele után mutatja egy tábla, hogy Matkópuszta balra. Miután lefordultunk az 54-es főútról balra a falu irányába, csak haladni kell egyenesen egészen a település végéig. Innen útbaigazító táblák segítenek majd a tájékozódásban. Aki a fővárosból nem autópályán szeretne eljutni hozzánk, annak javasoljuk a régi 5-ös főutat Kecskemét központjáig, majd szintén az 54-es utat Soltvadkert felé. Áthaladva az M5-ös autópálya alatt, kb.1,5 km múlva lesz a Matkópuszta balra lehajtó.

N 46° 47′ 58″
E 019° 41′ 02″

 

 

Elérhetőség

Kovács János EV.

Telefon: +36 70 608 7373
E-mail: tandemcentrum@gmail.com

Légi Tevékenységi Engedély szám: HU.LTE-0011

SPO szervezet: Fly-Coop Kft.

Útvonaltervezés

Lépj velünk kapcsolatba!