Kezdd az évet ejtőernyős ugrással!

febr 1, 2018 | Blog

Amikor újabb év elé nézünk, és magunk mögött hagyunk egy régit, sokan fogadalmakkal kezdik a januárt. Mi az, amit nem csinálok többé, min változtatok, miből kellene többnek lennie az életemben? Te is tettél idén hasonló fogadalmakat? Új dolgokat szeretnél kipróbálni, kitolni a határaidat, kilépni a komfortzónádból és próbára tenni, hogy mire vagy képes? Kezdd az évet ejtőernyős ugrással!

Lehet, hogy Te is azok közé tartozol, akik már régóta szemeznek a tandemugrással, de ezt a halogatnivaló dolgok közé sorolták és azóta sem tettek semmit, hogy megvalósítsák. Itt az ideje, hogy változtass ezen és megcsináld, amit elterveztél! Keress minket és fizesd be magad egy izgalmas, sőt, jelentőségteljes ejtőernyős ugrásra! Várjuk, hogy kapcsolatba lépj velünk, és megmutathassuk, milyen egy felszabadító szabadesés, milyen, amikor az arcunkba csap a szél, körülöttünk pedig a vakító kék ég, a felhők örvénylenek!

Fedezd fel az ejtőernyős ugrás egyedülálló élményét, és kezdd az új évet lendülettel, valósítsd meg egy régi fogadalmadat! Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken a részletekért!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by