Magunkról – Tandemcentrum: ejtőernyőzés felső fokon!

A Tandemcentrum csapata tizenöt évvel ezelőtt alakult, válogatott, profi ejtőernyősökből. Az idők során egy olyan vállalkozássá nőtte ki magát, melynek fő profilja az ejtőernyőzés népszerűsítése.

Az ejtőernyőzés csapatmunka

A mai napig folyamatosan fejlesztjük cégünket itthon és külföldön szerzett tapasztalataink alapján. Igyekszünk minél több ember számára elérhetővé tenni az ejtőernyőzés fantasztikus élményét. Amely mögött nálunk komoly csapatmunka áll.

Kevés hasonló cég mondhatja el magáról, hogy külön személyzet foglalkozik a tandemutasokkal és a hozzátartozókkal az érkezés pillanatától a távozásig. Ez rendkívül fontos dolog, mert így a tandempilóta kizárólag a tandemugrással foglalkozhat, nincs kapkodás, nincsenek zavaró tényezők.

Két rátermett kolléganő fogadja utasainkat, akik mindenkivel megtalálják a közös hangot. Ők teljes körűen tájékoztatják a tandemutasokat és hozzátartozóikat az ejtőernyős ugrás részleteiről és menetéről.

Emellett oktatóink válogatott sportolók, akik az ejtőernyős sportban számos magyar bajnoki címmel büszkélkedhetnek, és több világbajnokságon is képviselték hazánkat az elmúlt évek során. Repülőgéppilótáink elismert szakemberek, akiket ejtőernyős ugratásban az ország legjobbjai között jegyeznek. Gépünk, egy Cessna 182K modell, speciálisan ejtőernyőzés céljából lett átalakítva. Egyedülálló felszereltségének köszönhetően, magabiztosan tudunk emelkedni 3500m magasra, hogy 45 másodpercig élvezhessük a szabadesést!

Garantált biztonság az ejtőernyőzés során

A legjobb amerikai tandemrendszerekkel ugrunk, melyek garantálják a biztonságodat! Minden év elején komoly átvizsgáláson esnek át, de emellett év közben a hajtogató-mesterünk is folyamatosan ellenőrzi azokat minden egyes hajtogatás során, hogy az ejtőernyőzés során semmiféle technikai probléma ne merülhessen fel.

Szeretettel várunk külföldi tandemutasokat is, mert csapatunk tagjai több nyelven is beszélnek: alapvetően angolul kommunikálunk, de vannak spanyolul, portugálul, németül, olaszul beszélő kollégáink is.

Csapat

Kovács János

Cégtulajdonos,ejtőernyős oktató, tandempilóta, szabadeső operatőr

Endrédi Anita

Koordinátor,manifest

Jung Tibor

Ejtőernyős oktató,tandempilóta,szabedeső operatőr

Ari Bálint

Ejtőernyős oktató,hajtogató mester

Figlár István

Ejtőernyős oktató,tandempilóta,szabadeső operatőr

Németh István

Pilóta

Szíjártó Martin

Editor

Kollár Gábor

Ejtőernyős oktató,tandempilóta,szabadeső operatőr

Varga Zoltán

Ejtőernyős oktató,tandempilóta

Urbán Gergő

Pilóta

Nagy Bence

Pilóta

Bucsák Péter

Ejtőernyős oktató, tandempilóta, szabadeső operatőr

Koncz György

Ejtőernyős oktató, tandempilóta

Szalagyi Zita

Koordinátor, manifest

Carolina Juricsek

Editor

Angeli Róbert

pilóta