Mit tehetsz azért, hogy élvezetesebb legyen a tandemugrás?

máj 14, 2024 | Tandemugrás

Szeretnéd, hogy a tandemugrás valóban az örömteli élményekről szóljon? Adunk pár tippet az ugrás előtti időszakra, így felejthetetlen napon vehetsz részt!

A tandemugrás sokak figyelmét felkeltő lehetőség. Gyakori, hogy ajándékként is szóba kerülhet, ugyanis egyesek maradandó élménnyel kedveskednének, és ezt látják a legjobb választásnak ehhez.

Bárhogyan is történjen a jelentkezés, ahhoz, hogy az ugrás élvezetes legyen, és az embert elkerüljék az esetleges lesérülések, a résztvevőknek is fel kell készíteniük a testüket is az ejtőernyőzésre.

Miket érdemes megfogadni az ejtőernyős ugrás előtt?

Az ejtőernyős ugrás előtt ne feledkezz meg a bemelegítésről, nyújtásról! Ha közvetlen a felszállás előtt pár kört futsz, vagy ugrálsz picit, akkor egyrészt levezetheted a feszültséget, másrészt a testedet is felkészítheted az extra adrenalinra.

A nyújtógyakorlatok is hasznosak lehetnek, amik pedig megvédenek az esetleges lesérüléstől.

Ha alapvetően valamit sportolsz, az csak jót tesz a testednek az ejtőernyőzés előtt. A fitt, egészséges test sokkal jobban bírja az ilyesfajta terhelést, nem véletlen, hogy bizonyos betegségek is kizáró okoknak számítanak a tandemugrás során.

Pihend ki magad az ugrás előtti napon!

Fáradtan, kialvatlanul semmit nem jó csinálni, így értelemszerűen tandemugráson részt venni sem. Az ejtőernyőzést megelőző napon feküdj le időben, és biztosítsd a szervezeted számára szükséges alvásidőt! A tested biztosan meghálálja a törődést, az elméddel pedig maximálisan fogsz tudni összpontosítani a nagy napon.

Az aznapi reggelid álljon könnyű, mégis energiát adó összetevőkből. Az alma, zöld tea kiváló választásnak bizonyulnak.

Az örömteli tandemugrásodat profizmusunkkal segítjük. Tapasztalt szakembereink által a legjobb kezekben leszel a magasban, akik minden technikai segítséggel ellátnak, és végig Veled lesznek azért, hogy biztonságban érezd magad.

Ha bővebb információkat szeretnél megtudni, vedd fel velünk mihamarabb a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen! Munkatársaink mindenkit tájékoztatnak a részletekről.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by