Nálunk csak a tandemugrás árak nem szöknek a magasba!

aug 2, 2018 | Blog

Az életre szóló élmények megfizethetetlenek. Mindvégig megőrizzük őket, hiszen emlékezetesek, sokat jelentenek nekünk, értékesek és különleges helyet foglalnak el az életünkben. Megfizethetetlenek, de az sem árt, ha a megszerzésükhöz olyan áron juthatunk hozzá, hogy minél többen részesülhessünk egy ilyen élményből. Ilyen a tandemugrás is.

Fordulj hozzánk bizalommal, és ismerj meg minket, vedd igénybe olyan csapat szolgáltatásait, akiknél a tandemugrás árak megfizethetőek és arányban állnak a megszerzett élmény színvonalával is!

tandemugrás árak nálunk nincsenek elszállva, de arról biztosíthatunk, hogy minden hozzánk forduló, bátor jelentkező elégedetten fog távozni a helyszínről! Tandempilótáink mellett teljes biztonságban érezhetik magukat az ugrók, miközben az adrenalin szintjük az egekbe szökik, szó szerint! Szerezz velünk életre szóló élményeket megfizethető árakon, és próbáld ki tandempilótáink felügyelete mellett a tandemugrást!

tandemugrás árakról, csomagajánlatainkról és a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeinken tájékozódhatsz, keress minket bátran!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by