Stresszoldás tandemugrással

jún 11, 2024 | Tandemugrás

A stressz korunk egyik negatív velejárója. Rengetegen érintettek ezzel kapcsolatban, a magánélettől kezdve, a munkahelyen át, egészen az egészségügyi problémákig több dolog is kiválthatja ezt az állapotot.

A legfontosabb, hogy az érintettek felismerjék azt, hogy baj van. Ez az első lépése annak, hogy az emberek leküzdjék a stresszt az életükben, így az nem mérgezheti tovább a mindennapokat.

A tartós stressz fizikailag és mentálisan is nagy mértékben rombolja az egyént. Hatással van az önbizalomra, társas kapcsolatokra, ilyen állapotban egy egyszerű családi ebéd is megterhelő lehet az emberek számára. Egyszerűen nem tudják élvezni az adott pillanatot, a stressz mindent átitat, így nem csoda, ha egy idő után elkerülhetetlen a fizikai romlás is.

Mi oldhatja a stresszt?

A stresszoldás fontos szerepet tölt be a testi és lelki egyensúly megteremtésében. Szerencsére nagyon sokféle lehetőség elérhető ahhoz, hogy az emberek a javulás útjára léphessenek.

Talán nem kérdés, hogy a különböző relaxációs technikák alkalmazásával, mint a légzőgyakorlatokkal vagy a jógával drasztikus javulást lehet tapasztalni hosszú távon.

A stresszhez a mozgáshiány és ingerszegény környezet is hozzátesz. Ennek alapján célszerű valamilyen új sporttevékenységet, hobbit találni, vagy olyan programon részt venni, amely segít kizökkenteni ebből az állapotból.

Stresszoldás tandemugrással

A tandemugrás is kiváló választás lehet a stresszoldáshoz. Tökéletesen megfelel a kiegyensúlyozott állapot eléréséhez.

A tandemugrás során az emberek kellően megmozgatják az izmaikat, komolyan kell dolgozni a testtel azért, hogy elkerülhető legyen az izomláz később.

Maga az ugrás környezete sem mindennapi, igazi felejthetetlen program, ami növeli az önbizalmat, javít a fizikai és mentális állapoton.

Megér az ejtőernyős ugrás ára annyit, hogy Te is javíts a kedveden, állapotodon. Próbáld ki a stresszoldás egy különleges formáját, alapozd meg nálunk a testi és lelki egyensúlyt!

Honlapunkon bővebb információkat is találsz a tandemugrás árakról, szolgáltatásunkról.

Ha kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by