Szerelmes ajándék is lehet az ajándékutalvány tandemugrásra!

okt 7, 2020 | Blog

Tandemugrás ajándékba a kedvesnek? Igen! Közeleg a Valentin nap, a szerelmesek ünnepnapja, ilyenkor a párok szívesen lepik meg egymást. A szokásos, romantikus, gyertyafényes vacsora, a kedves ajándékok, az apró figyelmességek mellett szeretnél valami extrémebb meglepetéssel is előrukkolni? Nincs semmi akadálya, mi segítünk abban, hogy egyszerűen és gond nélkül megvalósíthasd ezt a tervedet!

A tandemugrást természetesen nem javasoljuk mindenkinek. Ahogyan például a horror filmeket sem szereti mindenki, úgy az sem valószínű, hogy mindenki oda lenne azért, hogy egy repülőgépből ugorjon ki szédítő magasságból. Viszont léteznek olyan kalandorlelkűek, akik minden gond nélkül el tudják képzelni magukat, ahogyan a kivetik magukat a repülőből, hogy aztán a felhőkkel összekacsintva engedjenek a mélység csábításának.

Ha ilyennek ismered a kedvesedet, vagy úgy gondolod, hogy nem áll távol tőle az ilyesmi, ne habozz sokáig! Vásárold meg időben a tandemugrásra szóló ajándékutalványaink egyikét, és add át pirosba csomagolva annak, akit a legjobban szeretsz a világon! Fogadni mernénk, hogy alaposan meg fog lepődni, de valószínűleg nagyon boldog is lesz ettől a váratlan és – valljuk be – elég eredeti, Valentin napi meglepetéstől!

Ne aggódj, mert épségben visszakapod a kedvesedet, ezt profi és tapasztalt tandemoktatóink garantálják neked! Senkit sem hagyunk egyedül ugrani, mindenki, aki ki szeretné próbálni a tandemugrást, egy-egy oktatóval közösen fog kiugrani a repülőgépből. Velünk mindenki a legnagyobb biztonságban van, ugyanakkor hatalmas élményben is része lesz; nem kizárt, hogy az adrenalin függők népes táborát fogja gyarapítani!

Amennyiben úgy gondolod, hogy ez az az ajándék, amit keresel, és idén szívesen lecserélnéd a plüss macit egy vagányabb és különlegesebb meglepetésre, itt a lehetőség! Ne hagyd ki, és vásárolj tandemugrásra szóló ajándékutalványt!

Ha szeretnél kicsit több részletet megismerni a tandemugrással kapcsolatban, mielőtt döntesz, lépj velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by