Tandemugrás, a kiváló őszi program

szept 22, 2022 | Blog

Ejtőernyős ugrás, amelynek most az őszi időszak kifejezetten kedvez. Jelentkezz hozzánk, és vegyél részt egy igazán izgalmas programon, keress minket!

Az őszi időszak kifejezetten kedvez a kültéri programoknak, sokan ilyenkor több kirándulást is szerveznek azért, hogy még kihasználják a jó időt, és minél több időt töltsenek a friss levegőn. Vannak olyanok, akik számára kissé egyhangúak lehetnek a túrák, vagy akár a különböző szabadtéri rendezvények látogatása. Szeretnének ennél mozgalmasabb programon részt venni, amely életre szóló élménnyel ajándékozza meg őket. Amennyiben Neked is hasonlóak az elképzeléseid, ajánljuk figyelmedbe a tandemugrást!

Az ejtőernyős ugrásnak most van igazán szezonja, a körülmények különösen kedveznek a programnak. Nincsen túl hideg, és a forróság miatt sem kell aggódnod. A tandemugrás izgalmas kikapcsolódási lehetőséget kínál, amely teljesen új, páratlan élményekkel fog megajándékozni. Ha érdeklődsz is az extrém programok iránt, és szívesen feszegetnéd a határaidat, nem lehet kérdés, hogy jelentkezz hozzánk. A tandemugrás során igazi profik segítenek Neked, egy percig nem érezheted magad veszélyben. Fontos azonban, hogy a jelentkezésed előtt tájékozódj az ugrás kritériumairól, ugyanis például bizonyos betegségek, például az epilepszia kizáró ok a programon történő részvételnél. Ha eljössz hozzánk, olyan nézőpontból gyönyörködhetsz az őszi tájban, amilyenben korábban még nem lehetett részed. Ezt a programot nem fogod sosem elfelejteni, érdemes jelentkezni, hiszen csak nyerhetsz az ugrással, és izgalmas élményekkel lehetsz gazdagabb.

Az ejtőernyős ugrás a közérzeteden is javíthat, egy ilyen program után sokkal energikusabbnak érezheted magad. Jelentkezz bátran, és tapasztald meg az ugrás örömét, éld át a szabadság érzését! Honlapunkon bővebb információkat találhatsz rólunk, a galériában pedig mások ugrásairól láthatsz fotókat. Ha kérdéseid lennének, keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by