Tandemugrás ajándék kupon, amellyel garantált a felejthetetlen ünnep

okt 26, 2022 | Ajándékkupon

Szeretnéd, hogy a jeles alkalom valóban emlékezetes és örömteli legyen az ünnepelt számára? Válassz formabontó ajándékot, a tandemugrást!

Manapság nagyon sok ajándékötlet közül válogathatnak az emberek a különböző alkalmak előtt. Hiába a gazdag választék, egyesek mégsem találják meg a felhozatalban azt a dolgot, amivel szívesen meglepnék az ünnepeltet. Szeretnének valóban meghökkentő ajándékot találni, amelyre biztosan nem számít a másik fél.

Tény, hogy a műszaki cikkek, kozmetikumok, könyvek egy idő után nem okozhatnak óriási meglepetést sokak számára, így érthető, hogy többen is ragaszkodnak ahhoz, hogy eltérő dologban gondolkodjanak. Ha az ember igazán formabontó szeretne lenni, nem érdemes megfeledkezni az élményekről. Ezek közül a tandemugrás biztosan meg fogja lepni az ünnepeltet.

Erre biztosan nem fog számítani a rokon vagy barát, így a meglepetés garantáltan nem marad el az eseményen. Egy ilyen lehetőségtől az ünnep sokkal emlékezetesebbé tud válni, így, ha például egy igazán jeles alkalomról van szó, például kerek születésnapról, évfordulóról, mindenképp érdemes gondolni erre az élményre!

tandemugrás ajándék kuponunkat elegendő csak megvásárolni, ezután pedig az ünnepelt könnyedén beválthatja hozzánk. A felejthetetlen programhoz nálunk minden feltétel adott. Profi szakemberek felügyelik végig az ugrásokat, segítenek feloldani a vendégeket. Nincsenek váratlan helyzetek, garantáljuk, hogy az emberek elégedettek lesznek a szolgáltatásunkkal.

Ha ajándékvásárlásról van szó, mindenképp gondolj ránk, hiszen általunk tényleg meglepheted az ünnepeltet! Mielőtt megvásárolnád a tandemugrás ajándékkupont, érdemes a honlapunkon utánaolvasnod a kritériumoknak, ugyanis van pár tényező, amelyek fontosak a biztonság szempontjából.

Olvass utána a legfontosabb információknak weboldalunkon, és, ha nincs akadálya, vásárold meg az ajándék kupont az ünnepeltnek! Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by