Tandemugrás ajándékba, az igazán felejthetetlen pillanatokért

febr 16, 2023 | Tandemugrás

A tárgyi ajándékok helyett szeretnéd kalanddal meglepni a hozzátartozódat? Válaszd a tandemugrást ajándékba, amellyel biztosan nem tévedhetsz!

Az ajándék kiválasztáskor sokaknak lényeges szempont az, hogy valóban felejthetetlen dologgal lephessék meg az ünnepeltet. Manapság rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, így nem csoda, ha egyesek nagyon nehezen tudják kiválasztani a gazdag kínálatból az ideális ajándékot. Ha az ünnepelt igazán extrém arc, és minden kalandban benne van, biztosan fog örülni annak, ha ajándékba tandemugrást adsz neki!

Tandemugrás élmény, ami örökre megmarad

tandemugrás olyan élmény, amit egyetlen ajándékba adott műszaki cikk, kozmetikum, ruhadarab nem tud felülmúlni. Erre a meglepetésre sokan tényleg nem számítanak, teljesen váratlanul éri őket ez a lehetőség, így, ha az ember szeretné meghökkenteni a barátját, hozzátartozóját, megéri a tandemugrást választani.

Ha az egyén élményt ajándékoz, biztos lehet abban, hogy az örökre az ünnepelttel marad. A tárgyi ajándékoknál ez nem így van, hiszen a kozmetikum elfogy, a ruhadarab vagy a műszaki cikk pedig tönkremehetnek. Ezzel szemben egy megszerzett élmény nem mehet kárba.

Tandemugrás, amitől nem lesz egyhangú az ünnepség

Lehetőség van úgy beváltani az ajándékkupont, hogy az ünnepség napjára essen a program. Igazi megkoronázása az eseménynek, ha a nap adott pontján a születésnapos részt vesz a tandemugráson.

Az ünnepelt ugrását a hozzátartozók, barátok is végignézhetik, számukra is egy élmény ebben részt venni, így tulajdonképpen ez mindenkinek kiváló szórakozási lehetőséget nyújt.

Válaszd Te is a tandemugrást ajándékba, és szerezz felejthetetlen pillanatokat az ünneplő társaságnak, és természetesen a nap főszereplőjének! Résztvevőinkre profi, tapasztalt szakemberek figyelnek, minden megtalálható a területen a biztonságos ugráshoz. Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk és az ugrás feltételeiről.

Ha kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by