Tandemugrás ajándékba – karácsonykor is jó ötlet!

dec 18, 2019 | Blog

Sokszor és sok helyen megírták már: ajándékozni élményeket érdemes, hiszen azok sokkal maradandóbbak, mint a tárgyak. Mi ezt csak alátámasztani tudjuk, hiszen mindannyian emlékszünk az első ugrásunkra, viszont a tárgyi ajándékok egy részére már nem. Nyilvánvaló, hogy vannak olyan, karácsonyra, vagy születésnapra kapott dolgok, amik elkísérnek bennünket egész életünkben, de az élményeink mind és mindig velünk lesznek. Éppen ezért gondoljuk azt, hogy a tandemugrás ajándékba az egyik legjobb ötlet, akár karácsonyról, akár egyéb alkalomról van szó.

Mivel azonban a karácsony van a legközelebb, beszéljünk erről. Egyrészt sietned kell, ha szeretnél tandemugrást ajándékozni egy szerettednek, hiszen nemsoká beköszönt az ünnep, másrészt alaposan át kell gondolnod, hogy kinek is adod. Fontos, hogy az, akit szeretnél megajándékozni egy tandemugrással, alkalmas is legyen rá; erre vonatkozó követelményeinket megtalálhatod a honlapunkon. Emellett azt is szem előtt kell tartanod, hogy a megajándékozottnak ténylegesen ez kell, hogy legyen a vágya, vagy legalábbis sejthető legyen, hogy szívesen próbálná ki a szabadesést, ellenkező esetben ugyanis kínos pillanatokat élhetsz át az ajándékok bontogatása közben. Gondolj bele: egy tériszonyos biztos nem fog ugrani!

Ha viszont biztos vagy a dolgodban, és valóban adnál valamelyik családtagodnak, vagy barátodnak tandemugrást ajándékba, akkor tudnod kell, hogy ezt majd csak tavasszal hajthatja végre, télen ugyanis szünetelnek a tandemugrások. Természetesen ez elég időt ad majd neki arra, hogy lélekben felkészülhessen az ugrásra, és amikor eljön a kijelölt időpont, örömmel vethesse magát a mélybe egyik profi tandemoktatónkkal.

Egy tanácsot hadd adjunk így a végén: az ajándékutalványt ne borítékba tedd, inkább találj neki egy hatalmas dobozt; nagyobb a meglepetés, ha sokat kell bontogatni!

Amennyiben szeretnél tandemugrást ajándékozni, tekintsd meg oldalunkon a feltételeket és a lehetőségeket, majd vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és egyeztess időpontot!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by