Ajándékozz felejthetetlen élményt: vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra! 2020. 10. 07.

Ajándékozz felejthetetlen élményt: vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra!

Nincs olyan év, amikor az emberek számára ne jelente kihívást a karácsonyi ajándékok beszerzése, ugyanis a mindennapi terhek mellett komoly problémát jelent kitalálni, hogy rokonaik, barátaik milyen meglepetésnek örülnének igazán. Évről évre egyre nagyobb szerepet kapnak az élmények is, vagyis az ajándékozók például előszeretettel fizetik be szeretteiket utazásokra, vagy vásárolnak nekik színházjegyet. Ha Te is szeretnél élményt ajándékozni, azonban formabontó lennél, és egy különleges programlehetőséggel lepnéd meg rokonodat, vagy barátodat, vásárolj karácsonyi ajándékutalványt tandemugrásainkra!

tandemugrás egy igazán különleges és izgalmas program, amin a résztvevők olyan élményekkel gazdagodhatnak, amelyeket nem fognak elfelejteni életük végéig. A karácsonyi ajándékutalványnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a megajándékozott felek akkor éljenek a tandemugrás lehetőségével, amikor kellő szabadidő áll a rendelkezésükre, és az időjárási körülmények is kedvezőek. A tandemugrás bárki számára ideális karácsonyi ajándék lehet, de legfőképp azoknak, akik szeretik feszegetni a határaikat, és ehhez mindenképp adrenalinnövelő tevékenységre van szükségük.

Mielőtt formabontó lennél, és a tandemugráshoz karácsonyi ajándékutalványt vásárolnál, mindenképp olvasd el tájékoztatónkat az ugrás feltételeiről. Ahhoz, hogy valóban a szép pillanatok maradjanak meg, igazodni kell a szigorú egészségügyi feltételekhez, különben fokozott balesetveszély áll fenn, ami kizárja az ugrás lehetőségét. Ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy a megajándékozni kívánt fél örülne-e egy ilyen lehetőségnek, próbáld meg valahogy megtudni tőle!

Ha viszont már tudod, hogy rokonod, vagy barátod örülne egy tandemugrásnak, ne késlekedj, vásárold meg mihamarabb az ajándékutalványt a tandemugráshoz karácsonyra! Bármilyen kérdésedre, észrevételedre szívesen válaszolunk, csak vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!