A tökéletes karácsonyi ajándék: szerezz örömet tandemugrással! 2017. 12. 19.

tandemugrás

Manapság az emberek nem csak a tárgyakban látják meg a tökéletes karácsonyi ajándékot, hanem az élményekben is, ezért nem véletlen, hogy egyre többen lepik meg szeretteiket különböző utazásokkal, különleges vacsorákkal, vagy koncertjegyekkel. Ha Te is élményt szeretnél átnyújtani karácsonykor, válaszd tandemugrás ajándékkuponunkat!

A tandemugrás igazi életre szóló élményt nyújt bárki számára, hiszen nem mindennapi, ha valaki átélheti a szabadesés érzését! Természetesen ahhoz, hogy élhess a tandemugrás ajándékkupon vásárlás lehetőségével, erősen ajánlott átolvasni a kritériumokat. Lehet, hogy a nagymamád nyitott az újdonságokra, de ha már elmúlt 60 éves, nem vehet részt tandemugráson a szigorú egészségügyi feltételek miatt! Ugyanígy, ha gyermekednek ajándékoznál élményt, de még nem múlt el 14 éves, akkor sajnos el kell halasztanotok a tandemugrást pár évre!

Tájékozódj a kritériumokról honlapunkon, és ha a megajándékozni kívánt személy megfelel az elvárásoknak, ne habozz, vásárolj tandemugrás ajándékkupont!