Tandemugrás ajándékkuponnal életre szóló ajándékot adhatsz!

okt 20, 2021 | Blog

tandemugrás ajándék kuponnal a tiéd lesz a legfergetegesebb meglepetés! A közelgő alkalomra máris van egy igazán ütős ajándék ötletünk.

Ismersz valakit, aki a sebesség megszállottja, aki szívesen próbál ki új dolgokat vagy akiről tudod, hogy inkább az élményeket gyűjti, nem pedig a bögréket? Nem, mi sem a nagymamádra gondoltunk, de mondjuk a haverod, a tesód vagy akár egy merész kollégád lesz az, akit meg tudsz lepni a tandemugrás ajándékkuponnal. Aki elkötelezett adrenalin junkie és nem nyugszik, amíg fel nem fedezi a határait, annak örömteli meglepetés lesz egy ilyen kupon.

A tandemugrás ajándékkupon  ugyan nem tartozik a személyes jellegű  ajándékok közé, de az biztos, hogy sosem fogja elfelejteni az, aki megkapja. A tandemugrás ajándékutalvány persze nem csak az élet kalandorainak szól, olyanok is kaphatják, akik elhatározták, hogy kilépnek egy kicsit a komfortzónájukból és belekóstolnak valami igazán izgalmas élménybe.

Ez nem egy olyan ajándék, amivel mellé lehet fogni, illetve csak akkor, ha nem ismered elég jól azt az illetőt, akinek szánod. Lehet, hogy az illető valóban nem úgy képzelte el a születésnapját, a karácsonyát vagy az újévet, hogy egy mozgó repülőgépből fog kiugrani. Olyan embert lepj meg a tandemugrás ajándékkuponnal, aki vevő az ilyen kalandokra! Természetesen nem kell a halállal farkasszemet nézni, mert az egyik tandemoktatónk a csapatunkból végig ott lesz vele. Ennek köszönhetően a tandemugrás ajándékkuponnal nem válhat a kirándulás rémálommá, csakis emlékezetes és életre szóló élmény lesz belőle, ha rajtunk múlik! Gyertek akár többen is, jó program lesz!

A tandemugrás ajándékkupon az idei év legfantasztikusabb ajándéka lehet, ha ezt választod. Keress minket bizalommal és ne vacillálj tovább! Rendeld meg a kupont ajándékba akár több  személynek is! A tandemugrás ajándékkupon megvásárlásáról kérj tőlünk további felvilágosítást valamelyik elérhetőségen! Szívesen adunk részletes tájékoztatást annak érdekében, hogy biztosan úgy érezd, jól döntöttél!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by