Tandemugrás ajándékkuponnal nincs több unalom!

dec 11, 2020 | Blog

tandemugrás ajándékkupon ajándéknak vagy csak úgy, meglepetésnek is jó választás! A téli időszak bővelkedik olyan hónapokban, amikor piros betűs ünnepnapok sorakoznak egymás után. Ilyenkor mindenki igyekszik minél kreatívabb, személyesebb és eredetibb ajándékokkal meglepni a másikat. Ebbe a kategóriába nagyon jól illik egy tandemugrás ajándékkupon!

tandemugrás ajándékkupon izgalmas meglepetés és fantasztikus élmény, amit barátoknak, családtagoknak, sőt, akár pároknak és baráti társaságoknak is ajánlunk kipróbálni egyszer vagy akár többször is. Természetesen egy ilyen élmény könnyen első számú hobbivá válhat, főleg azok számára, akik fogékonyak az ilyen fajta szabadidős tevékenységek iránt.

Ha eleged van a szürke napokból, fuldokolsz az eseménytelenségben és az unalom kerülget, akkor is nagyszerű ötlet a tandemugrás ajándékkupon! Miért kellene arra várnod, hogy ünnepnap legyen, amikor Te magad is csinálhatsz a hétköznapitól eltérő, izgalmas dolgokat! A tandemugrás ajándékkupont megvásárolhatod olyan személynek, akit kedvelsz, akivel szívesen csinálsz közös programot és megajándékozhatod vele. Ajándékozz magadnak is ilyen tandemugrás ajándékkupont és gyertek el közösen egy olyan programra, amivel fel lehet dobni ezt a lassan csordogáló, eseménytelen hónapokat!

Egy tandemugrás minden, csak nem unalmas, de attól sem kell rettegned, hogy valami bajod esik, mert garantáljuk, hogy jó kezekben vagy! Minden vendégünk, legyen akár profi vagy teljesen kezdő, egy profi tandemoktatóval ugrik, aki már számtalan alkalommal emelkedett a magasba és földet is ért biztonságosan. Mindenről tájékoztatunk és nem hagyjuk, hogy bajod essen. A tandemugrás ajándékkuponnak köszönhetően még egy ilyen reménytelenül hosszú időszakot is érdekesebbé és izgalmasabbá lehet tenni, mint amilyen egy hosszú év.

Amennyiben az időjárás engedi és a látási viszonyok is kedvezőek, akkor lehetőség van felszállni a repülővel és ugrani. Vásárolj tandemugrást ajándékba bármikor az évben és ugorj velünk a szezon ideje alatt!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by