Tandemugrás – akár egy új kezdet is lehet!

júl 16, 2019 | Blog

Minden nyáron megvannak a szokásos programjaid: strand, kirándulás, utazás, de szeretnél végre valami olyasmit is csinálni, ami miatt erre a nyárra örökké emlékezni fogsz? Jelentkezz hozzánk tandemugrásra, és mi garantáljuk, hogy ez lesz a legkülönlegesebb nyarad!

tandemugrás nem csupán örök élmény lehet, de egy új kezdet is! Ha még sosem ugrottál, akkor valószínűleg izgulni fogsz előtte, utána viszont két lehetőség áll előtted: vagy egy egyszeri, ám hatalmas élményt nyújtunk, vagy Te is beállsz a szenvedélyes ejtőernyősök közé. Előbbit is, utóbbit is meg tudjuk érteni, hiszen nem való mindenkinek, de aki rákap az ízére, az sosem fogja tudni többé abbahagyni; biztos Te is tudnál olyasmit mondani, ami hasonlóan működik.

Az extrémsportok roppant népszerűek, ami nem csoda, hiszen hatalmas adrenalinlöketet adnak az emberi agynak, ami boldogságot, felszabadultságot eredményez, és szinte azt is mondhatjuk, hogy ez függőséget okoz. Mindegyikre igaz, hogy van bennük némi veszély, de ugyanez vonatkozik az autóvezetésre is, mégis sokan csinálják mindenféle élvezet nélkül. A tandemugrásban azonban semmi veszélyes nincs, hiszen ugrás közben tapasztalt tandempilóták vigyáznak Rád, az élvezeti értéke viszont óriási! Nem untatnánk téged a fiziológiai magyarázattal, inkább azt javasoljuk, hogy gyere el hozzánk egy tandemugrásra, próbáld ki, és érezd Te is azt, amit minden extrémsportoló!

Ha a tandemugrás után úgy döntesz, hogy ezt az élményt sokszor szeretnéd átélni, és egy idő után egyedül is szeretnél szabadesésben lebegni, tandempilótáinktól tanácsokat is kérhetsz, hogy mit érdemes tenned ennek érdekében. Akár még az is megeshet, hogy egy szép napon a sorainkban üdvözlünk majd Téged!

Jelentkezz hozzánk tandemugrásra, mert könnyen lehet, hogy utána megváltozik az egész életed, de siess, mert fogynak a szabad időpontok, és bár még sok van hátra a szezonból, de lehet, hogy mire elhatározásra jutsz, már nem tudjuk Neked megmutatni, miért olyan csodálatos dolog az ejtőernyőzés! Ha kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by