Hamarosan vége a jó időnek; használd ki az utolsó heteket, válaszd a tandemugrást! 2018. 09. 17.

Hamarosan vége a jó időnek; használd ki az utolsó heteket, válaszd a tandemugrást!

Sajnos a nyárnak vége, azonban, mint a korábbi évekhez hasonlóan, idén is sokáig kitart a jó idő, amit érdemes kihasználni olyan programokkal, amihez mindenképp derűs, kellemes időjárás szükséges. Ilyenkor már nemcsak a forróságnak lehet búcsút mondani, hanem a tömegnek is a különböző helyeken, hiszen mindenki visszatért a megszokott hétköznapokhoz. Ha Te is kihasználnád az év utolsó napfényes napjait, és ennek egy igazán különleges formáját választanád, dönts a tandemugrás mellett!

A körülmények most igazán kedveznek a tandemugrásnak, ugyanis a kánikula már elmúlt, így egyáltalán nincs esély arra, hogy az erősen tűző napon rosszul lennél, vagy a hőség miatt el kellene halasztani a programot. Amikor hőségriadó van, a tandemugrásokat értelemszerűen nem szoktuk megtartani, ugyanis, aki hajlamosabb a rosszullétre, az biztos, hogy ilyen körülmények között nem fog tudni részt venni, és értelemszerűen sem az ugrók, sem a kollégák egészségét nem szeretnénk kockáztatni a forróságban. A jelenlegi időszakban az ugrás viszont már valóban kellemes környezetben történik, ezért, ha még nem vettél részt tandemugráson, vétek lenne kihagynod, hiszen most minden emellett szól!

Természetesen a tandemugrással kapcsolatban nem csak magadat helyezheted középpontba, hanem egy családtagodat, vagy ismerősödet is, így, ha ő még nem vett részt ilyen extrém programon, de már nagyon szeretne, itt a legkiválóbb alkalom arra, hogy meglepd egy tandemugrással, amihez biztosítjuk az ajándékkupont. Mielőtt a megvásárlása mellett döntesz, tájékozódj az ugrás kritériumairól, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, mikor a helyszínen derül ki, hogy az általad megajándékozott személy egészségügyi okokból mégsem vehet részt a tandemugráson.

Váltsd valóra az álmodat még a jó időben, használd ki az ősz kellemes napjait, válaszd a tandemugrást, a részvételhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!