Különleges alkalomhoz emlékezetes meglepetés illik: ajándékozz tandemugrást! 2019. 10. 03.

Legyen szó egy kolléga búcsúztatásáról, kerek évfordulóról vagy születésnapról, diplomaosztóról, érettségiről, a közös ezekben az eseményekben az, hogy ezek rendkívül fontos pillanatok az emberek életében. Mivel ezzel tisztában vannak a hozzátartozók, barátok, munkatársak is, szeretnének olyan ajándékot átnyújtani az ünnepelt számára, ami ugyanolyan különleges és emlékezetes, mint maga az esemény. Ilyenkor elindul a találgatás az ajándékkal kapcsolatban: sokan egyedi ajándéktárgyban gondolkodnak, mások pedig szívesen lepnék meg az ünnepeltet valamilyen élménnyel. Ha Neked is van olyan ismerősöd, aki fontos fordulóponthoz érkezett az életében, és ezt megünnepelnétek, lepd meg élménnyel, és válaszd a tandemugrást!

A tandemugrás garantáltan meg fogja koronázni a különleges ünnepet. Ez valóban egy nem mindennapi program, ami tökéletesen passzol a fontos, jelentőségteljes alkalmakhoz. Ahhoz, hogy a tandemugráson részt vehessen az ünnepelt, Neked csak az ajándékutalványt kell megvásárolnod, amit ő pedig egy későbbi időpontban fog tudni majd beváltani. Nagyon fontos, hogy mielőtt megvásárolnád a tandemugrás ajándékutalványt, tájékozódj az ugrás feltételeiről, ugyanis elengedhetetlen hozzá a megfelelő egészségügyi állapot.

A tandemugrás felejthetetlenné fogja tenni a különleges alkalmat, az ünnepelt élete végéig emlegetni fogja ezt a meglepetést. Van arra lehetőség, hogy felvétel készüljön a tandemugrásról, amit mi ajánlunk, különösen fontos alkalmak során, hiszen ez plusz ajándék az ünnepelt számára.

Legyen felejthetetlen az ünnep, vásárolj tandemugrás ajándékutalványt hozzátartozód, barátod, munkatársad számára! Áraink kedvezőek, hogy bárki számára adott legyen a lehetőség, hogy meglephessen egy hozzá közel álló személyt különleges ajándékkal. Ha szeretnéd jelezni vásárlási szándékodat az utalvánnyal kapcsolatban, vagy bővebb információkra lenne szükséged a tandemugrásról, feltételekről, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!