Tandemugrás, a bakancslistás élmény! 2021. 03. 18.

tandemugrás

Tandemugrás, bakancslistás élmény, felkészült csapattal, megfelelő felszereléssel, vegyél részt életre szóló élményen profi szakemberekkel!

Napjainkban igencsak sokszor lehet találkozni a bakancslista fogalmával, ami nem más, mint azoknak az élményeknek a listája, amiken az emberek még az életükben részt akarnak venni. Ezzel kapcsolatban rendkívül változatosak az elképzelések, azonban sokak listáján szerepelnek olyan dolgok, amik az életre szóló emlékek mellett még az adrenalin növeléséről is gondoskodnak. Ilyen például a tandemugrás. A programon igencsak fokozott állapotba kerülhetnek a résztvevők, a hangulat garantáltan a tetőfokára hág! Amennyiben Te is szeretnél extrém élményt szerezni, növelnéd az adrenalin szintedet, vegyél részt tandemugráson!

tandemugrás felejthetetlen emlékekkel ajándékozza meg a résztvevőket. Ezekről az élményekről sokan évekkel később is szívesen számolnak be barátaiknak, rokonaiknak. Ha szeretnéd, videó és kép formájában meg is örökítjük a tandemugrásod, így még egyszerűbb lesz élménybeszámolót tartanod másoknak. Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy jól érezd magad a programon, és ne történjen semmi kellemetlenség az ugrás során. Igazi profik vezetnek be ebbe a különleges világba, és minden fontos információról tájékoztatnak a felszállás előtt. Megbízható, minőségi felszerelést biztosítunk az ugráshoz. Fontos, hogy mielőtt nekivágnál a kalandnak, tájékozódj weboldalunkon a részvétel feltételeiről! Ha valamilyen szív és érrendszeri betegségben szenvedsz, vagy csontritkulásod van, semmiképp sem ajánljuk számodra a programunkat.

Legyen színes, izgalmas az életed, így később lesz mire emlékezned: ha megfelelsz az egészségügyi kritériumoknak, vegyél részt a tandemugráson! Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz a szolgáltatásunkról, a galériában pedig a korábbi résztvevők ugrásairól tekinthetsz meg felvételeket. Ha kérdéseid lennének, vagy jelentkeznél, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.