Tandemugrás árainkról 2018. 05. 24.

Tandemugrás árainkról

Mindenkinek vannak a saját bakancslistáján olyan élmények, amiket legalább egyszer ki szeretne próbálni, amiknek a kipróbálásával saját határait feszegetheti, és életreszóló élményeket is szerezhet. Te is tervezed, hogy kipróbálod a tandemugrást, mert mindig is szerettél volna ejtőernyőzni?

Fordulj hozzánk bizalommal, és valósítsd meg álmaid egy profi csapat közreműködésével! Ha hozzánk fordulsz, nem kell attól tartanod, hogy csalódni fogsz, és attól sem, hogy úgy érzed majd, az egész csak ablakon kidobott pénz volt! Törekszünk arra, hogy szolgáltatásaink ár-érték arány szempontjából is kifizetődőek legyenek, ezért olyan árszabással dolgozunk, ami mindenki számára elérhető. A tandemugrás és ejtőernyőzés saját részre és ajándékba is nagyszerű választás, izgalmas, emlékezetes élmény mindenkinek; ehhez mérten igyekszünk a tandemugrás árainkat is alakítani és magas színvonalon levezényelni minden egyes ugrást.

Tájékozódj ejtőernyőzés árainkról és szolgáltatásainkról a honlapunkon, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken bővebb tájékoztatásért!