Tandemugrás fényképes vagy videós emlékekkel! 2021. 08. 23.

tandemugrás

tandemugrásnak nem kell múlékony élménynek lennie, mert fotón és videón is megörökítjük az ugrásodat! A modern technológiának köszönhetően, számos eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a legjobb minőségű emlékeket készítsük el a számodra.

tandemugrást nem csak azért érdemes a megörökíteni, mert nem egy átlagos élményről van szó. Amiatt is jó, ha van róla felvételed, mert az óriási adrenalin lökettől nem biztos, hogy minden percére emlékszel. Segítünk abban, hogy akár az ugrás után közvetlenül, akár később is fel tudd idézni a tandemugrás minden egyes percét.

Mit kell tenned ahhoz, hogy ne menj el üres kézzel a repülőtérről és akár évek múlva is elő tudd venni a tandemugrásról készült felvételeket? Egyszerűen csak válaszd ki azt a csomagot a honlapon feltüntetett lehetőségek közül, ami tartalmazza a fotós vagy fotós és kamerás felvételeket! Három, különböző csomagot hoztunk létre azoknak, akik igent mondanak a tandemugrás fantasztikus élményére. Az első csomag csak az ugrást tartalmazza, ez árban is a legolcsóbb, míg a másodiknál az ugrás közben fotózást is csinál a kollégánk. A harmadik verzió a fotózás mellett kézi kamerás felvételek készítését is tartalmazza. Mondanunk sem kell, hogy ez a legnépszerűbb csomagunk, mert minden benne van, ami ahhoz kell, hogy ne csak a tandemugrás élménye legyen igazán felejthetetlen, hanem még utána is legyen esély azt feleleveníteni.

Az emlékek idővel megkopnak, de a fotók kimerevítik a pillanatot, amikor a levegőben fergeteges szabadesésben volt részed. A tested és minden porcikád az adrenalin hulláma borítja el, az arcodon pedig olyan katarzis tükröződik, amit csak kevés dolog tud kiváltani. A fotókat be tudod illeszteni egy digitális albumba, a videót pedig bármikor visszajátszhatod valamelyik okos eszközödön, full HD minőségben. A tandemugrás végén egy pendrive-on minden, megrendelt dokumentációt megkapsz tőlünk.

Ha elszántad Magadat arra, hogy a magasba emelkedj, akkor vásárolj jegyet, foglalj időpontot, aztán pedig irány a tandemugrás helyszíne!