Tandemugrás egy életre szóló élmény! Ugorj velünk!

nov 10, 2020 | Blog

Az életben sosem tudhatjuk hogy mi következik, egyszer hálásnak érezzük magunkat azért, amit kapunk, máskor pedig alig várjuk, hogy megváltozzon a lapjárás és végre magunk mögött hagyjuk a kevésbé jó eseményeket. Amikor a pozitív dolgok elkerülnek és éppen megragadtunk egy rosszabb időszakban, jól jöhet egy kis felszabadulás. A tandemugrás olyan program, ami garantáltan kimozdít a szürkeségből és ezen kívül még egy életre szóló élményt is jelent! Próbáltad már a szabadesést? Kellene valami ütős program? Várunk a bázison! Voltál már ugrani? Ki mondta, hogy csak egyszer lehet?

A mélybe vetni magadat nagyon felszabadító lehet, hiszen valósággal feltör benned az adrenalin, merőben új perspektívák és dimenziók nyílnak meg előtted, olyanok, amikben eddig még nem jártál. Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis elmozdulásra, ne halogasd tovább, vesd magad a levegőbe és próbáld ki a tandemugrást! A tandemugrás minden, csak nem szürke, jellegtelen és unalmas program, tehát tökéletesen jó ötlet, ha úgy érzed, hogy feltöltődésre, szórakozásra van szükséged.

tandemugrás egy életre szóló élmény, amire akkor is vissza tudsz emlékezni, amikor nem vagy a legjobb hangulatban vagy inspirációra van szükséged. Ne tagadd meg ezt az élményt azoktól az ismerőseidtől se, akikről tudod, hogy hasonlóan kalandvágyóak, szomjaznak az új kihívásokra! Ugorjatok együtt, próbáljátok ki magatokat a levegőben is, egyeztessetek időpontot tandemugrásra nálunk!

tandemugrás még nem szerepel a naptáradban, de nagyon szeretnéd, ha végre magadra csatolhatnád az ejtőernyő hevederjét? Az a terved, hogy megleped egy hajmeresztő programmal valamelyik ismerősödet? Egyiknek sincsen akadálya, csak döntsd el és keress fel minket! A lehetőségekről szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást, ha kapcsolatba lépsz velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Válaszd az ajándék kupont és lepd meg vele rokonaidat, kedvesedet, egy belevaló barátodat! Ne feledd, az élmény ajándék mindennél emlékezetesebb meglepetés!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by