Tandemugrás kézi kamerával, fotókkal, az élménytelibb beszámolókért!

máj 26, 2021 | Blog

Tandemugrás kézi kamerával, fotókkal, örökítsd meg az utókor számára a különleges eseményt, minőségi felvételek, kedvező áron!

Vitathatatlan, hogy a tandemugrás életre szóló élményt nyújt a résztvevőknek. Sokan szeretnék az ugrás pillanatát, és annak hatását másokkal is megosztani, azonban egyesek úgy gondolják, hogy ehhez nem elegendő a szöveges beszámoló. Szívesen bemutatnák kép vagy videó formájában az élményt, így sokkal jobban át tudják adni a barátoknak, rokonoknak az átélt örömöt és az izgalmat. Amennyiben Te is szeretnél olyan tandemugráson részt venni, ahol lehetőség van a fotózásra, kamerázásra, válassz bennünket!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sokan szeretnék megörökíteni az ugrásukat, olyan eszközöket, felszerelést szereztünk be, amivel könnyedén tudunk alkalmazkodni az elvárásokhoz. A tandemugrás során kézi kamerával, fényképezőgéppel is fel tudunk menni a résztvevőkkel. Minőségi felvételek születnek, amelyekkel tökéletes beszámolót biztosíthatsz a rokonoknak, barátoknak. Rengeteg anyag készül a levegőben, így mások is könnyedén beleélhetik magukat a tandemugrásba. Ezekkel a felvételekkel még unokáidnak is megmutathatod az extrém pillanatot.

A fotókat később ki is nyomtathatod, vagy vászonkép formájában elkészíttetheted, a felhasználásnak kizárólag az igények és a fantázia szabhatnak határt. A videóval, fotókkal sokkal könnyebb felidézni az emlékeket, évekkel később is. Egyeseknél előfordulhat, hogy az adrenalin hatására nem igazán emlékeznek bizonyos pillanatokra az ugrásból, ez azonban a felvételekkel elkerülhető, hiszen minden percét megörökítjük az eseménynek.

tandemugrásodat nem okozhat gondot felidézni, válassz bennünket, és készüljenek kiváló felvételek a nem mindennapi eseményről! Honlapunkon bővebb információkat is találsz szolgáltatásainkról, árainkról és a részvétel kritériumairól. Az ugrást ajándékba is adhatod. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by