Tandemugrás Matkópusztán, ahol kiváló körülmények várnak

aug 24, 2022 | Blog

Tandemugrás Matkópusztán, ahol ideális körülmények várják az érdeklődőket. Nálunk minden feltétel adott az örömteli programhoz, jelentkezz még ma!

Nagyon sokféle kérdés szokott felmerülni az érdeklődők részéről a tandemugrással kapcsolatban, amelyek között vannak olyanok, amik gyakran ismétlődnek. Például egyesek kifejezetten kíváncsiak a helyszínre, ugrás körülményeire, ugyanis nem szeretnék olyan helyen kipróbálni ezt a lehetőséget, ahol veszélyeknek lennének kitéve. Amennyiben Te is szeretnél többet megtudni a helyszínről, most itt az alkalom, hogy informálódj a legfontosabb tudnivalókról!

A tandemugrás Matkópusztán történik, olyan környezetben, ami kifejezetten ilyen programokhoz lett kialakítva. Számunkra is fontos, hogy a jelentkezők a legnagyobb biztonságban legyenek, nem véletlenül szervezzük ki a tandemugrást Matkópusztára, hiszen ott minden feltétel adott a színvonalas és biztonságos szórakozáshoz. Több helyszínt is megtekintettünk már az évek során, Matkópuszta viszont folyamatosan a legjobbat nyújtja, így pedig mi is a maximumot biztosíthatjuk a vendégeinknek. Az ugrók a legjobb kezekben vannak, profi szakemberek, felszerelés áll rendelkezésre, mindig nagy gondot fordítunk az eszközök ellenőrzésére, karbantartására is. Természetesen a tandemugrásnak vannak egészségügyi feltételei is, ezekről honlapunkon tudsz tájékozódni, azonban, ha valamilyen speciálisabb esetről van szó, célszerű bennünket felkeresni, így könnyedén el tudod dönteni, hogy Te vagy a hozzátartozód alkalmasak vagytok az ugrásra.

Gyere el Matkópusztára a tandemugrásért, szerezz felejthetetlen élményeket a program során! Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, a tandemugrásról, a galériában pedig számos fotót láthatsz a korábbi ugrók pillanatairól. Lehetőséged van ajándékkupont is vásárolni, így, ha valakit meglepnél egy páratlan élménnyel, válaszd bátran az utalványt! Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by