Tandemugrás profi csapattal!

szept 24, 2020 | Blog

Az ejtőernyős tandemugrást sokan szívesen kipróbálnák, hiszen ez egy életre szóló emléket ad az embernek. Sok cég biztosít lehetőséget az extrém kalandon történő részvételhez, azonban egyesek kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy valóban profi csapattal történjen a tandemugrás. Amennyiben Te is szívesen kipróbálnád, és a legjobbakkal szeretnél részt venni a programon, ne kutass tovább, mert jó helyen jársz!

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik tandemugrással. Csakis a legjobb, legtapasztaltabb szakemberekkel dolgozunk együtt, akik mellett garantáltan biztonságban érezheted magad. A legszélsőségesebb körülmények között is helyt állnak, és azonnal tudják, hogy mi a teendő, így nálunk a tandemugrás valóban az örömteli pillanatokról szólhat. Szakembereink minőségi, megbízható eszközöket használnak az ugrásokhoz, és még a felszállás előtt mindenről részletesen tájékoztatják a vendégeket. Bátran kérdezhetsz, szívesen válaszolnak bármire. Mindenkire óriási figyelmet fordítanak, és lelkileg is támogatják a résztvevőket, ennek köszönhetően felszabadultan vághatsz neki a kalandnak.

tandemugrást sokan szívesen ajándékoznák is jeles születésnapokon, évfordulókon. Nálunk erre is van lehetőség! Ha van olyan rokonod, barátod, akinek formabontó meglepetéssel kedveskednél, vásárolhatsz számára ajándékkupont, amit később beválthat nálunk az ünnepelt. Garantáljuk, hogy az ajándékodat értékelni fogja hozzátartozód, barátod.

tandemugrás feltételeiről előzetesen tájékozódhatsz a weboldalunkon, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések a helyszínen. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, hiszen a legfőbb célunk az, hogy bárkinek lehetősége legyen életre szóló emlékeket szerezni. Média felületünkön sok kisfilmet, képet megtekinthetsz, így nagyjából képet kaphatsz az ugrások menetéről.

Jelentkezz a legjobbakhoz tandemugrásra! Ha kérdéseid lennének, ajándékkupont vásárolnál, vagy időpontot kérnél, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by