Tandemugrás profi oktatókkal! Ugorj velünk!

okt 7, 2020 | Blog

A nyári kalandok a levegőben is várnak rád, persze csak akkor, ha nyitott vagy rájuk! A tandemugrás is egy ilyen izgalmas program lehetőség. Ne félj, mert nem kell egyedül és felkészületlenül kitenni magadat a szabadesés adrenalin pörgető élményének, hiszen minden egyes tandemugrás profi oktatóval zajlik. Ez nem olyasmi, mint a lovaglás vagy a vitorlázás, hogy rengeteg pénzt bele kell fektetni a hobbi elsajátításában, mielőtt valóban élvezni tudod a tevékenységet. Elég egyetlen oktatáson részt venni az ugrás előtt és teljesen biztonságos módon lehet részt venni a programban. Mire vársz? Ugorj velünk!

tandemugrás profi oktatóval történik, aki minden fontos tudnivalót elmagyaráz és megmutat az ugrással kapcsolatban. Ide tartozik a heveder és a speciális ruha felvétele, az ugrás előtti és közbeni teendők, valamint az ugrás során tapasztalható élmények. Egy kis gyakorlást követően irány a gép és meg sem állunk 3500 méterig, ami az ugrási magasságnak felel meg. Innen már csak a levegőbe vezet az út, már csak ugranod kell! De ne aggódj, épségben földet érünk és garantáljuk, hogy tetszeni fog! Tehát a tandemugrásra profi oktatóval teljes kontroll alatt zajlik és felügyelet alatt ugrik mindenki, aki még sosem próbálta a tandemugrást és mégis így fogja érezni, hogy övé az egész égbolt!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget és jelentkezz Te is hozzánk tandemugrásra profi oktatóval! Gyere egyedül vagy ami még jobb a barátokkal, rokonokkal és próbáljátok ki milyen az, amikor a szél süvít a fületek mellett, a föld pedig hatalmas sebességgel közelít felétek. Életre szóló élmény!

Ha úgy érzed, hogy kész vagy megtapasztalni ezt a páratlan élményt, ne késlekedj és jelentkezz az általunk szervezett tandemugrásra profi oktatóval! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kapcsolatba tudsz lépni velünk és mi eligazítunk a legfontosabb tudnivalókkal! Keress minket bizalommal, tájékozódj a tandemugrásról profi oktatóval és szerezz magadnak, magatoknak izgalmas, föld feletti élményeket!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by