Tandemugrás születésnapra? Életre szóló meglepetés!

jún 21, 2021 | Blog

tandemugrásból emlékezetes ajándék válhat! A születésnapok minden ember életében mérföldkőnek számítanak, ahogyan telnek az évek, úgy leszünk egyre több tapasztalattal, élménnyel gazdagabbak. Az élményeket nemcsak mi magunk szerezhetjük meg, hanem úgy is átélhetjük, hogy ajándékba kapjuk azokat. Nem véletlen, hogy olyan népszerű mostanában élményt ajándékozni. A tandemugrásból is lehet egy életre szóló élményt nyújtó meglepetés.

Gyere és hozd magaddal a születésnapost a Matkópusztai Repülőtérre, ahol át tudod adni az ajándékát az illetőnek, a tandemugrást! A tandemugrásból Te is ki tudod venni a részed, ha szeretnéd. Semmi akadálya nincsen annak, hogy egyszerre többen emelkedjünk a levegőbe és többen is ugorjunk le a gépből a szelek szárnyára.

tandemugrásból lehet baráti program is, amiben a születésnapos kapja a főszerepet. Természetesen csak annak érdemes ilyen kalandos ajándékot adni, aki maga is vágyik az izgalmas, merész, kalandos élményekre. Azonban garantáljuk, hogy a tandemoktatóink felügyelete alatt egyetlen vendégünknek sem esik baja. Az ugrás előtt megmutatjuk, begyakoroltatjuk a tudnivalókat és segítünk maximálisan felkészülni minden vállalkozó kedvű vendégnek. Ennek köszönhetően a tandemugrásból nem lesz kellemetlen kaland.

Legyen idén más a haverod, kedvesed vagy az egyik rokonod születésnapja, hívd meg egy kis kalandra! A torta mellé vagy a gyertyafényes vacsora helyett hozd ki a repülőtérre és csatolj rá ejtőernyőt, hogy szárnyalhasson! Erre a születésnapra biztosan emlékezni fog, azt garantáljuk! Jó ötlet ilyen meglepetéssel készülni kerek születésnapokra, amikor egyébként is mindenki szereti megadni a módját az ünneplésnek.

Ilyen kaliberű ajándékot biztosan nem találsz túl könnyen máshol! Ne szalaszd el a lehetőséget, különben várnod kell vele még egy évet! Keress minket bizalommal és vásárolj ajándék kupont tőlünk tandemugrásra! Ha szeretnél még további részleteket megtudni a szolgáltatásainkról, az ugrásról, tájékozódj nálunk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by