Tandemugrás! Újra ugorhatsz a lehető legnagyobb biztonságban

ápr 19, 2021 | Ajándékkupon

A tandemugrást szeretnéd kipróbálni vagy újra visszatérnél a kedvenc hobbidhoz? Nincs semmilyen akadálya a programnak, mert a Tandem Centrum újra megnyitja kapuit! Örömmel jelentjük be, hogy nem kell tovább arra várni, hogy a levegőbe emelkedj és onnan a mélybe vethesd magad! Ne aggódj, a tandemoktatóink vigyáznak rád most is, ahogyan ezelőtt!

tandemugrás csak akkor válik igazán extatikus élménnyé, ha a megfelelő biztonsági intézkedéseket is betartják. A biztonságos körülmények megteremtésében maximálisan számíthat ránk minden vendégünk! Mit teszünk azért, hogy ne essen semmi baja azoknak, akik szeretnének ejtőernyős ugrásra regisztrálni? Kezdjük rögtön az elején! Egy olyan szabadidős hobbi tevékenységről van szó, amihez nincsen szükség külön tanfolyam vagy oktatás elvégzésére. Az egyetlen, amit meg kell tennie annak, aki részt szeretne venni egy vagy akár több tandemugráson, hogy az oktató utasításait követi és pontosan megjegyzi, mit kell tennie, amikor majd a talaj fölé emelkednek.

tandemugráshoz ennyi még nem elég, ugyanis a biztonságnak másik oldala is van. Az egészségügyi előírásokról sem feledkeztünk meg és teljes mértékben alkalmazkodtunk az aktuális helyzethez. Minden eszközzel rendelkezünk és minden előírást, szabályt betartunk, amivel a vendégeinket meg tudjuk óvni. Természetesen a fentebb felsorolt intézkedések nem vesznek el semmit az élményből, sőt, még inkább hozzátesz. Ha nálunk tandemugrasz, semmi mással nem kell foglalkoznod, mi biztosítjuk a tökéletes feltételeket. Éld át a tandemugrás fantasztikus élményét és pipáld ki a bakancslistádon ezt a pontot is!

Adrenalinra vágysz? Szívesen leráznád magadról végre az unalmas, egyhangú és szürke hétköznapokat? A fővárostól nem messze, a matkópusztai repülőtéren kipróbálhatod magadat a tandemugrásban! Mindenkit szeretettel várunk, aki volt már és aki még csak most fogja először magára csatolni a hevedert! A tandemugrással kapcsolatos részleteket a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken közöljük az érdeklődőkkel!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by