Tandemugrásra szóló ajándékutalvánnyal meglepheted szeretteidet!

okt 18, 2018 | Blog

Egy kapcsolatban sok alkalom adódik arra, hogy a szerelmesek meglepjék, megajándékozzák egymást: ott vannak a születésnapok, a karácsony, vagy a házassági évforduló is. Természetesen egy jelentékeny együtt töltött időtartam után már egyre nagyobb kihívás olyan ajándékot adni a másiknak, amivel örömet okozunk, ami igazi, személyre szóló, nem pedig unalmas és semmitmondó. Néha érdemes egy kicsit extrém vonalon gondolkodni, és olyasmit is kipróbálni, amire egyébként nem gondolnánk elsőre. Ilyen ötlet lehet például a tandemugrás is. Miért jutna bárkinek az eszébe ilyesmit ajándékozni szíve egyetlen szerelmének, ha csak azért nem, hogy megijessze? Közelítsük meg egy kicsit más oldalról!

A tandemugrás egy fantasztikus eszköze lehet annak is, hogy megtartsuk a szikrát egy kapcsolatban. Tudjuk, hogy sosem szabad elkényelmesedni és ellustulni, folyamatosan táplálni kell a tüzet. Ezt úgy is el lehet érni, hogy olyan programokat szervezünk, amiket addig még soha, olyan dolgokat próbálunk ki, amiket addig még soha. Ilyen lehet a tandemugrás is. Ugyan a szezonnak ősszel már vége, és ugrani legközelebb már csak tavasszal lehet, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne egy tandemugrásból egy ígéretes meglepetés.

Keress fel minket bizalommal, és rendelj ajándékutalványt egy igazán pezsdítő programhoz! Ajándékozd meg kedvesedet, vagy vásárolj mindkettőtöknek egy-egy ugrást! Éljétek át, hogy milyen az, amikor az ég és föld között vagytok, milyen a szabadesés semmivel sem összehasonlítható élménye! Természetesen egy percig sem lesztek veszélyben, az ajándékkuponok biztonságos élményeket tartogatnak, hiszen minden tandemugrást tapasztalt tandemoktatókkal hajtunk végre, akik ügyelnek arra, hogy semmilyen probléma ne merülhessen fel!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet ajándékkuponjaink iránt, lépj velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és tájékozódj a részletekről! Örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésére a tandemugrással kapcsolatban!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by